Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Πέμπτης την Μπέρνλι στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στα πλαίσια των πλέι οφ του Europa League με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν τη νίκη με «καθαρό» σκορ, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την δύναμη της έδρας τους και οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι, όπως σε κάθε αγώνα, στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας.

Αυτό φάνηκε από το πρωί της Δευτέρας, όταν και ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων, στα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη, καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας σχηματίστηκαν ουρές στα για ένα «μαγικό» χαρτάκι.

Μάλιστα, πολλοί από τους φίλους των ερυθρόλευκων βρέθηκαν από νωρίς για να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα με τους Άγγλους.

Η προπώληση των εισιτηρίωνκινήθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα και όλα δείχνουν ότι στις εξέδρες του Καραϊσκάκη θα είναι το βράδυ της Πέμπτης περισσότεροι από 25.000 οπαδοί του Ολυμπιακού.


Ο ενθουσιασμός αυτός, πηγάζει από την ιδιαίτερα ικανοποιητική από την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν αλλά και από τις μεταγραφές που έχουν γίνει κι αυτά τα δύο θέματα κυριαρχούσαν στις συζητήσεις των οπαδών του Ολυμπιακού που πήγαν σήμερα, Δευτέρα, στο Καραϊσκάκη για να προμηθευτούν εισιτήρια του αγώνα με την Μπέρνλι.