Σοκ προκάλεσε στη Σκάλα Λακωνίας η διπλή δολοφονία με δράστη έναν 35χρονο που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και θύματα την 64χρονη μητέρα του και την 32χρονη αδελφή του. Οπως έλεγαν κάτοικοι της περιοχής, χαρακτηριστικό της αγριότητας που επέδειξε ο δράστης ήταν το γεγονός ότι πέρασε με το φορτηγό του πάνω από το πτώμα της μητέρας του.

Χθες στις 10.20 το πρωί ο 35χρονος, ο οποίος διατηρεί στην περιοχή εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού, πήγε με τη μητέρα του σε κατάστημα στην Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών στην περιοχή Σκάλα Λακωνίας προκειμένου να αγοράσουν μια σόμπα. Ξαφνικά τους είδαν να βγαίνουν έξω με τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. Περίοικοι που άκουσαν τις φωνές της έσπευσαν να τη βοηθήσουν, ωστόσο ο 35χρονος τους απείλησε με μαχαίρι, με αποτέλεσμα εκείνοι να μην πλησιάσουν.

Στη συνέχεια ο 35χρονος με το μαχαίρι χτύπησε στον λαιμό την 64χρονη, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσει. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας στο χωριό Στεφανιά, όπου εντόπισαν το πτώμα της 32χρονης την οποία ο αδελφός της είχε σκοτώσει με το ίδιο μαχαίρι.

Αρχικά υπήρξε φόβος ότι επόμενος στόχος του θα ήταν ο πατέρας του, ωστόσο εκείνος εντοπίστηκε από τους άντρες της ΕΛ.ΑΣ. σε χωράφι που είχε πάει και αποκάλυψε στους αστυνομικούς τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ο γιος του. Τελικά ο 35χρονος συνελήφθη στις 13.40 στην Αρεόπολη Λακωνίας.