Ψήφισμα-έκκληση εξέδωσε η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών με το οποίο ζητεί από την ελληνική κυβέρνηση αφενός να ασκήσει το δικαίωμα του βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ ώσπου να συγκατατεθεί η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας (πΓΔΜ) σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στο ζήτημα της ονομασίας με την Ελλάδα και αφετέρου να προσφύγει σε δημοψήφισμα. Το ψήφισμα, το οποίο υπογράφουν περισσότεροι από 1.250 επιφανείς Μακεδόνες (μεταξύ άλλων ακαδημαϊκοί, καθηγητές πανεπιστημίου, επιχειρηματίες, πολιτικοί, αξιωματούχοι της τοπικής αυτοδιοίκησης), αναφέρει ότι η πΓΔΜ παραβιάζει συστηματικά μεταξύ άλλων την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών αλλά και της ΕΕ. Επίσης καταδικάζει την αλυτρωτική προπαγάνδα της σκοπιανής πλευράς, ζητεί την αλληλεγγύη της διεθνούς κοινότητας προς τους Ελληνες Μακεδόνες και επισημαίνει την ανάγκη εξεύρεσης μιας λύσης που «δεν θα οδηγεί στον σφετερισμό ελληνικής ταυτότητας και δεν θα συνεπάγεται «δυνάμει» εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος γειτονικών κρατών».


Οι υπογράφοντες Ελληνες Μακεδόνες


Διαπιστώνουμε ότι το πολυεθνικό Κράτος «Former Yugoslav Republic of Macedonia»:


Παραβιάζει συστηματικά σε βάρος της Ελλάδος την Ενδιάμεση Συμφωνία του έτους 1995, τις σχετικές Διεθνείς Συνθήκες και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο. Περιφρονεί επίσης τις αποφάσεις 817/1993 και 845/1993 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών (όπως διαπιστώθηκε και στην πρόσφατη σύνοδο της Γενικής Συνελεύσεως του ΟΗΕ). Αγνοεί τις αποφάσεις που πήρε η Ε.Ε. στις Βρυξέλλες (16.12.1991), στο Γκιμαράες (3.5.1992), στη Λισαβόνα (27.6.1992) και στο Εδιμβούργο (12.12.1992).


Ασκεί αλυτρωτική προπαγάνδα σε βάρος της Ελληνικής Μακεδονίας.


Διατηρεί αυτή την εχθρική προπαγάνδα ενσωματωμένη στα διδακτικά βιβλία όλων των βαθμίδων του εκπαιδευτικού του συστήματος.


Μονοπωλεί, για επεκτατικούς λόγους, το όνομα της Μακεδονίας.


Σφετερίζεται την Ελληνική Ιστορία και πολιτισμική κληρονομιά μας.


Χρησιμοποιεί κατά της Ελλάδος, ως αντιστρεφόμενο όπλο, την ανεκτίμητη οικονομική υποστήριξη, που παρά ταύτα ολόπλευρα η Ελλάδα της προσφέρει.


Προκαλεί με διάφορες ενέργειες τον Ελληνικό λαό.


Αρνείται, παρά τη διεθνή νομική δέσμευσή του, να αποδεχθεί μια αμοιβαία αποδεκτή διεθνή ονομασία.


Εμείς, 2,5 εκατομμύρια Ελληνες Μακεδόνες, απαιτούμε από την Κυβέρνησή μας να ασκήσει το δικαίωμα της αρνησικυρίας (Veto) σε κάθε ενταξιακή διαδικασία της FYROM στην Ευρωπαϊκή Ενωση και στην Ατλαντική Συμμαχία μέχρις ότου η FYROM συγκατατεθεί σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση και να προσφύγει σε Δημοψήφισμα.


Η Ελλάδα και ο λαός της και ιδιαίτερα εμείς οι Ελληνες Μακεδόνες βλέπουμε σήμερα με αφορμή την ονομασία της FYROM να διακυβεύονται ανενδοίαστα στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ενωσης η πολιτισμική μας κληρονομιά, το ανθρώπινο δικαίωμά μας στη διατήρηση της ταυτότητάς μας και στον αυτοπροσδιορισμό μας.


Ζητούμε την αλληλεγγύη της διεθνούς κοινότητας προς τους Ελληνες Μακεδόνες, οι οποίοι είναι Ευρωπαίοι πολίτες. Αυτή η αλληλεγγύη, που βασίζεται επί της διεθνούς και κοινοτικής νομιμότητας, ταυτόχρονα αποτελεί υποχρέωση σύμφωνα με το άρθρο 58 της υπό ψήφιση Συνταγματικής Συνθήκης της Ευρώπης. Για την προσχώρηση χώρας στην Ε.Ε. ορίζεται ως κριτήριο ο σεβασμός στις αξίες των άρθρων 1 και 2. Και συγκεκριμένα στο άρθρο 2 απαιτείται (το ίδιο επαναλαμβάνεται και στο άρθρο 61) ο σεβασμός και η προστασία της αξιοπρέπειας των άλλων μελών. Μεταξύ των αξιών είναι το όνομα, οι αρχές, τα σύμβολα, η ιστορία, η παράδοση κτλ.


Υπενθυμίζουμε προηγούμενες περιπτώσεις όπου έγινε προσπάθεια καταχρηστικής χρησιμοποίησης ονόματος και τους επεβλήθη αλλαγή, όπως της Αυστρίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Τσεχίας, της Σερβίας κ.ά.


Απευθυνόμαστε στους Διεθνείς Οργανισμούς, στις Κυβερνήσεις των χωρών που έχουν αναγνωρίσει τη FYROM με το συνταγματικό λεγόμενο όνομά της και σε κάθε εμπλεκόμενο και τονίζουμε ότι:


Το όνομα καθαυτό δεν θα ήταν η ουσία του προβλήματος αν αυτό δεν αποτελούσε το όχημα αλυτρωτισμού σε βάρος της Ελλάδος.


Το πρόβλημα της γνωστής πλαστογράφησης της ιστορίας και του ονόματος προκαλεί τον ελληνικό λαό και οδηγεί σε αποσταθεροποίηση την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.


Σας παρακαλούμε πολύ αποτρέψατε την αποσταθεροποίηση των Βαλκανικών χωρών.


Η Ελλάδα διακονεί και προστατεύει τον πολυεθνικό πληθυσμό του γειτονικού μας Κράτους-FYROM, όπου οι Ελληνικές επιχειρήσεις κατέχουν την πρώτη θέση των επενδυτών. Ενδιαφέρεται δε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα για τη σταθερότητα στην περιοχή.


Να είστε βέβαιοι ότι η αλληλεγγύη σας προς τους Ελληνες Μακεδόνες αναδεικνύεται ταυτόχρονα αλληλεγγύη προς τη «Former Yugoslav of Macedonia» και, φυσικά, προς το κοινό Ευρωπαϊκό ιδεώδες.


Με βάση τις θεμελιώδεις αρχές που πρέπει να διέπουν τη λειτουργία της Ε.Ε. και του ΟΗΕ, ζητούμε την αρωγή σας στην εξεύρεση μιας λύσης η οποία δεν θα οδηγεί στον σφετερισμό ελληνικής ταυτότητας και δεν θα συνεπάγεται «δυνάμει» εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος γειτονικών κρατών.


ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ


Το Ψήφισμα υπογράφουν μεταξύ άλλων οι εξής Ελληνες Μακεδόνες:


Οι ακαδημαϊκοί: Βαλαλά Τερέζα, Ζερεφός Χρήστος, Καράσης Μαριάνος, Λαζαρίδης Δημήτριος, Μουτσόπουλος Νικόλαος, Παπαπαναγιώτου Ιωάννης, Συμεωνίδης Παναγιώτης, Τουρκαντώνης Αχιλλέας, Ταχιάος Αιμίλιος-Αντώνιος.


Οι πρυτάνεις: του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Μάνθος Αναστάσιος και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Κουσκουβέλης Ηλίας. Ο Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος Κουτίτας Χριστόφορος.


Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Ψωμιάδης Παναγιώτης.


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλος Βασίλειος και οι τέως δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Κοσμόπουλος Κωνσταντίνος και Κούβελας Σωτήριος.


Οι δήμαρχοι της Μείζονος Θεσσαλονίκης: Πανοράματος Καϊτετζίδης Ιγνάτιος, Καλαμαριάς Οικονομίδης Χριστόδουλος, Πυλαίας Καρτάλης Βασίλειος, Χορτιάτη Γεράνης Μιχάλης, Εχεδώρου Αρβανιτίδης Γεώργιος, Τριανδρίας Βρίτσα Πολυξένη, Αμπελοκήπων Κυρίζογλου Λάζαρος, Ωραιοκάστρου Μπάτος Νικόλαος, Ευκαρπίας Πανταζόγλου Χαράλαμπος, Μίκρας Γκουστίλης Θεόδωρος, Αξιού Γιουτίκας Νικόλαος, Μενεμένης Ακτσελής Γεώργιος, Πεύκων Συμεωνίδης Στέλιος και Λαγκαδά Καραγιάννης Γιάννης.


Οι αντιδήμαρχοι Θεσσαλονίκης Γάκης Βασίλειος, Γερογιάννης Αναστάσιος, Εγγλέζος Κωνσταντίνος, Καζαντζίδης Κωνσταντίνος, Μαρκαντωνάκης Νικόλαος, Τσουρέκας Απόστολος. Επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Καπετανόπουλος Σωτήριος.


Οι μητροπολίτες: Θεσσαλονίκης Ανθιμος, Καλαμαριάς και Ν. Κρήνης Προκόπιος, Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας.


Οι πρόεδροι: του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μπακατσέλος Δημήτριος, του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νικολαΐδης Αθανάσιος, των Φαρμακεμπόρων Θεσσαλονίκης Βαγενάς Δημήτριος, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Χαντζαρίδης Κωστής, του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Γαρούφας Δημήτριος, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μακεδονίας Κονακλίδης Αναστάσιος, του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Μακεδονίας Λεφάκης Παναγιώτης, του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Καναβούρας Λάζαρος, του Συνδέσμου Εμπόρων Υφασμάτων Χουρβουλιάδης Λάζαρος, του Συνδέσμου Ορυζοβιομηχανιών Ελλάδος Μπέγκας Σταύρος, του Συνδέσμου Εμπορικών Αντιπροσώπων Χατζησάββας Ρέμης, της Εταιρείας Λογοτεχνών, του Συλλόγου Αποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ «Φιλόλογος», του Συνδέσμου Δυτικομακεδονικών Σωματείων Τζούλης Γεώργιος, του Συνδέσμου Μοναστηριωτών Θεσσαλονίκης Παπαθανασίου Βιολέτα, η τ. πρόεδρος Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Γάκη-Καψή Καίτη και του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης Μουρτζίλας Δημήτριος.


Επίσης οι αντιπρόεδροι του ΕΒΕΘ Βλαχογιάννης Εμμανουήλ και Βεργίνης Ιωάννης, η γενική γραμματέας του ΕΒΕΘ Χατζάκου Μαίρη, οι επίτιμοι πρόεδροι του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Κωνσταντινίδης Παντελής, Πανούτσος Βασίλειος, Καζάζης Φιλώτας, τέως ευρωβουλευτής, και Σιμεωνίδης Δημήτριος, ο πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Μπόντης Ιωάννης, ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Μουσιόπουλος Νικόλαος, οι χειρουργοί Αντωνιάδης Αντώνιος, Σπύρου Παναγιώτης και Τάσκος Νικόλαος.


Οι ανώτατοι αξιωματικοί


Αγουρίδας Ανάργυρος, Αγρόδημος Ηλίας, Αλεξάνδρου Βασίλειος, Αναστασόπουλος Νικόλαος, Αντωνάκος Γεώργιος, Αποστολίδης Θωμάς, Βάκας Χριστόφορος, Βαλασίδης Δημήτριος, Βαριατζάς Ιωάννης, Βογιατζόγλου Θεμιστοκλής, Γαληνός Αθανάσιος, Γεωργιάδης Ιάκωβος, Γεωργίου Γεώργιος, Γεωργίου Θεόδωρος, Γιαννακόπουλος Παντελής, Γριβάκος Ευάγγελος, Γριβάκος Ευάγγελος, Δομουχτσίδης Γεώργιος, Δρούγκας Ιωάννης, Ζαρκάδας Νικόλαος, Θεοδωρακόπουλος Χρήστος, Καλλέας Νικόλαος, Καραγεωργίου Κωνσταντίνος, Καρακώτας Θεόδωρος, Καραμήτσος Κωνσταντίνος, Καρασώτος Κωνσταντίνος, Καρατζίκος Αθανάσιος, Κασέρης Παναγιώτης, Κατσικάς Χρύσανθος, Κλειδαράς Δημήτριος, Κολλάτος Δημήτριος, Κούκης Σπύρος, Κουρουμπλής Ερωτόκριτος, Κουφάκης Κωνσταντίνος, Κωτούλας Ιωάννης, Λαγούδης Δημήτριος, Λυρούδης Χρήστος, Μανδραλής Γεώργιος, Μανθόπουλος Δημήτριος, Μαυρουδής Ελευθέριος, Μόσχος Ιωάννης, Μουρμουρής Παναγιώτης, Μπίσιας Γεώργιος, Μπούσμπουρας Αθανάσιος, Μυλωνάς Διονύσιος, Ναλπάντης Σταύρος, Ναούμ Νικόλαος, Ναούμ Χρήστος, Νικόλτσος Βασίλειος, Νικόπουλος Αριστ., Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Παπαγεωργίου Αριστείδης, Παπαδημητρίου Εμμανουήλ, Παπανικολάου Κωνσταντίνος, Πλόχωρας Κωνσταντίνος, Πουλάκος Παναγιώτης, Σακελλαρίου Αθανάσιος, Σγουρόγλου Γεώργιος, Σουλιώτης Κωνσταντίνος, Σοφασής Ιωάννης, Στασινόπουλος Παναγιώτης, Στεργίου Νικόλαος, Τομαράς Χρήστος, Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος, Τσαλαμπούνης Γρηγόριος, Τσιτσιμπίκος Χαράλαμπος, Φαντίδης Αλέξανδρος, Φουρτούνας Γεώργιος, Φωτιάδης Ιωάννης, Φωτόπουλος Αλέξανδρος, Χαλυβίδης Παύλος, Χαραλαμπίδης Δημήτριος, Χαρίσης Αθανάσιος, Χατζηδημητρίου Ιωακείμ, Χατζής Ιωάννης, Χρυσογόνου Μιχαήλ.


Οι πανεπιστημιακοί


Αγγελίδης Δημοσθένης, Αηδονόπουλος Αναστάσιος, Αλεξανδρίδης Αλέξανδρος, Αλεξίου Δανιήλ, Αναγνωστόπουλος Αυγουστίνος, Αντωνιάδης Αθαν.-Αντώνιος, Αντωνιάδης Αντώνιος, Αντωνιάδης Χρήστος, Αντωνίου Σπυρίδων, Αντωνόπουλος Χρήστος, Αποστολοπούλου Μάρθα, Αραμπατζής Χρήστος, Αρβανιτάκης Κωνσταντίνος, Αρνανιτίδου Ζάνα, Αρναούτογλου-Σπανού Μαριάνθη, Αρναούτογλου Αθανάσιος, Αρτέμης Νικόλαος, Βαλαλάς Δημήτριος, Βαλλής Διονύσιος, Βασιλείου Στυλιανός, Βιτάλ Βίκτωρ, Βιτάλ Ι. Βίκτωρ, Βλάσης Γεώργιος, Βρετού Ελένη, Βρίτσιος Αριστοτέλης, Γάκης Δημήτριος, Γαλοβατσέα Καλλιόπη, Γάμβρος Ορέστης, Γερασιμίδης Θωμάς, Γεωργιάδης Λεωνίδας, Γεωργιάδης Νικόλαος, Γεωργιάδης Πάτροκλος, Γεωργουδάκη Αικατερίνη, Γιαβρόγλου Κων/νος, Γιάγκου Θεόδωρος, Γιαννόπουλος Ζώης, Γιγής Ιωάννης, Γιγής Παναγιώτης, Γιούλτσης Τραϊανός, Γιώβος Ιωάννης, Γκατζιάνας Αθανάσιος, Γκατζόλα Μαγδαληνή, Γκεμιτζής Κωνσταντίνος, Γκιούλα Γεωργία, Γκούμα Αρτεμις, Γραμματικός Κ. Φίλιππος, Γρέκας Δημήτριος, Γρηγοριάδου Ανθούλη, Δανιηλίδης Μιχάλης, Δαρδαβέσης Θεόδωρος, Δερεκλής Δημήτριος, Δημητρακούλιας Νικόλαος, Δημητριάδης Αθανάσιος, Δημόπουλος Δημήτριος, Δημητρίου Δημήτριος, Διακογιάννης Ιωάννης, Διάφας Σάββας, Δίζα-Ματαυττή Ευδοξία, Δρεβελέγκας Αντώνιος, Ελευθεριάδης Ε., Εμμανουηλίδης Χρήστος, Εξηντάρη Μαρία, Εσκίογλου Παναγιώτης, Ευαγγέλου Ηλίας, Ευθυμιάδης Γεώργιος, Ευθυμίου Παύλος, Ζαραμπούκας Θωμάς, Ζαφειρόπουλος Αριστείδης, Ζαφράκας Απόστολος, Ζαφράκα-Σταυρίδου Αλκμήνη, Ζαχαρόπουλος Γρ. Νίκος, Ζεμπεκάκης Παντελής, Ζεμπεκάκης Παντελής, Ζήκα Χαρά, Ζήσης Θεόδωρος, Ζιάκας Νικόλαος, Ηλιάδης Σταύρος, Ηλιάδου Βασιλική, Θαβώρης Αντώνιος, Θεμελής Χρήστος, Θεοδωρίδης Χρήστος, Θεοδωρίδου Νίκη, Θεοχαρίδης Αθανάσιος, Θεοχαρίδης Αναστάσιος, Ιακωβίδης Απόστολος, Ιακωβίδου-Κρίτση Ζ., Ιντζεσίλογλου Νικόλαος, Ιωαννίδης Φώτιος, Καβαλλάρης Παναγιώτης, Καβουκόπουλος Ευάγγελος, Καΐσης Αθανάσιος, Κακαβούκη-Δούδου Αγγελική, Κανέλλος Ιωάννης, Καπούλας Στέργιος, Καραγιαννίδης Γεώργιος, Καραγιαννίδης Πέτρος, Καραθανάσης Αθανάσιος, Καραϊσαρίδης Κωνσταντίνος, Καρακωστάνογλου Βενιαμίν, Καραμανίδου Αννα, Καραμήτσος Δημήτριος, Καραμούζης Μιχαήλ, Καραμούζης Μιχαήλ, Καραμπατάκης Βασίλειος, Καραμπίνας Παντελής, Καρβούνης Χαράλαμπος, Καρκαβέλας Γεώργιος, Κατσανεβάκης Αθανάσιος, Κατσανίδης Στέργιος, Κατσιφαράκης Κωνσταντίνος, Κατσουγιαννόπουλος Βασίλειος, Κελέκης Αναστάσιος, Κελέκης Λεωνίδας, Κελέκης Στέφανος, Κεραμέως-Φόρογλου, Κεσίσογλου Ισαάκ, Κοβάτσης Αθανάσιος, Κοβάτσης Αναστάσιος, Κολιάκος Γεώργιος, Κονδύλης Δημήτριος, Κοντόπουλος Βασίλειος, Κουιμτσής Θεμιστοκλής, Κουκουδέας Βασίλειος, Κουκουσάς Βασίλειος, Κουλούρης Νικόλαος, Κουρής Σταμάτης, Κούσκουρας Κων/νος, Κουτλεμάνης Παυσανίας, Κουτσιμπέλας Βασίλειος, Κουτσουράκη Ευφροσύνη, Κραλίδης Απόστολος, Κριεζής Εμμανουήλ, Κριεζής Επαμεινώνδας, Κρουσουλούδης Νικόλαος, Κωνσταντινίδης Ιωάννης, Κώνστας Αναστάσιος, Κώστα Βασιλική, Κωτούλα Βασιλική, Κωτσόπουλος Ιωάννης, Λαζαρίδης Αναστάσιος, Λαζαρίδης Δημήτριος, Λακέ Συμεών, Λάμπρου Σουλτάνα, Λεοντιάδης Ιωάννης, Λιάντας Γρηγόριος, Λοβέρδου-Τσιγαρίδα Αικατερίνη, Λώλας Αναστάσιος, Μάγρας Ιωάννης, Μακρογιάννης Τιμολέων, Μάνθος Αναστάσιος, Μαραγκίδου Δέσποινα, Μάρκου Κων/νος, Μεγαλοκονόμος Εμμανουήλ, Μεταξάς Σπυρίδων, Μηνάς Αριστείδης, Μησσοπούλου-Κόκκα Αλεξάνδρα, Μήττας Ιωάννης, Μιόγλου-Καλουπτσή Ελευθερία, Μισαηλίδης Παναγιώτης, Μιχαλέας Αντώνιος, Μιχαλόπουλος Α., Μόσχου Βάγια, Μουσιόπουλος Νικόλαος, Μπαλογιάννης Σταύρος, Μπερόβαλης Π., Μπόντης Ιωάννης, Μποσδάνης Γ., Μπρατζίκος Περικλής, Μώρος Ιωάννης, Νενοπούλου Ελένη, Νηματούδης Ιωάννης, Νιγδέλης Παντελής, Νικολαΐδης Παύλος, Νικολακάκης Ηλίας, Νιτσιώτας Γεώργιος, Ντοκμετζίογλου Ιωάννης, Ντόμπρος Νικόλαος, Ντούτσος Ιωάννης, Ξένος Θωμάς, Οικονόμου Ιππολύτη, Οικονόμου Μαρία, Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, Πανέτσος Κωνσταντίνος, Παπαβραμίδης Θεόδωρος, Παπαβραμίδης Σπύρος, Παπαγεωργίου Α., Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Παπαγεωργίου Γεώργιος, Παπαδημητρίου Κυριακούλα, Παπαδόπουλος Β., Παπαδόπουλος Δημήτριος, Παπαδόπουλος Νικόλαος, Παπαεμμανουήλ Ελένη, Παπαθανασίου Γεώργιος, Παπαϊωάννου Μαρία, Παπά-Κονιδάρη Αννα, Παπακωνσταντίνου Χρήστος, Παπαπολυχρονιάδης Κ., Παπασλιώτης Απόστολος, Παπαστάθης Χαράλαμπος, Παπαστεργίου Θωμάς, Παππά Περσεφόνη, Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος, Παράσχου Ανδρέας, Παρχαρίδης Γεώργιος, Πασχαλίδης Συμεών, Πατσαλάς Ιωάννης, Πελαγίδης Ευστάθιος, Περάκης Ηρακλής, Πηδώνια-Μανίκα Ιφιγένεια, Πλιάκος Χριστόδουλος, Πολυζωίδης Κων/νος, Πολυχρονιάδης Ευστάθιος, Πουλόπουλος Αθανάσιος, Πουρνάρας Ιωάννης, Προυσαλίδης Ιωάννης, Ράμμος Κυριάκος, Ρεΐζογλου-Ζαβιτσανάκη Μελπομένη, Σάκκος Στέργιος, Σαλβαράς Νικόλαος, Σαμαράς Δημήτριος, Σεργιάδης Γεώργιος, Σέττας Λουκάς, Σκούρα Λεμονιά, Σκούρτης Ιωάννης, Σούλιου-Συμεωνίδου Ευφ, Σπύρου Παναγιώτης, Στάγκος Νικόλαος, Σταματόπουλος Παναγιώτης, Συμεωνίδης Παναγιώτης, Σύρμος Χρήστος, Σφέτας Σπύρος, Τάσκος Νικόλαος, Ταχυνάκης Παναγιώτης, Τέγος Θωμάς, Τζιόλας Ιωάννης, Τζιούφα Βαλεντίνη, Τζιρής Νικόλαος, Τικτόπουλος Γεώργιος, Τοσσίδης Ιωάννης, Τουλουμάκος Ιωάννης, Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, Τριαντόπουλος Ιωάννης, Τριαρίδης Στέφανος, Τρίτος Μιχαήλ, Τσακλάγκανος Αγγελος, Τσαλιγόπουλος Μιλτιάδης, Τσάνταλη Γεωργία, Τσάσος Ιωάννης, Τσιγαρίδας Ευθύμιος, Τσίγκος Βασίλειος, Τσιμπούκης Θεόδωρος, Τσούγκας Ματθαίος, Τσουμπάρης Παράσχος, Τυροδήμος Ηλίας, Υάκινθος Κυριάκος, Υφαντής Παναγιώτης, Φαχαντίδης Ε., Φαχαντίδης Επαμεινώνδας, Φιδώνη Λιάνα, Φίκογλου-Αντωνιάδου Αγγελική, Φόρογλου Γεώργιος, Φόρογλου Νικόλαος, Φραντζίδου-Αδαμοπούλου Φιλάνθη, Χαρλαύτης Νικόλαος, Χατζημπαλόγλου Ανανίας, Χίτογλου-Αντωνιάδου Μ., Χρήστου Κωνσταντίνος, Χριστοδούλου Αναστάσιος, Χριστοδούλου Δημήτριος, Χυτήρογλου Πρόδρομος, Ψαρράκος Κυριάκος, Ψηφίδης Ανέστης


Οι ιατροί


Αβδελίδη Ευγενία, Αγγέλου Αριστομένης, Αγγελούδη Μαρία, Αλβανός Θωμάς, Αμάραντος Στυλιανός, Αμπατζίδης Ευστάθιος, Αναστασιάδης Κυριάκος, Ανδριοπούλου Ευγενία, Ανθομελίδης Γεώργιος, Αντωνιάδης Αλέξανδρος, Αντωνιάδης Διαμαντής, Αντωνιάδης Λουκάς, Αντωνιάδης Ματθαίος, Αντωνίου Χρήστος, Αποστόλου Θωμάς, Αρβανιτίδου Μαρία, Αρζόγλου Βασίλειος, Βακαλίκος Ιωάννης, Βακαλόπουλος Κωνσταντίνος, Βιτσέντσου Φρειδερίκη, Βουλγαρέλης Παναγιώτης, Γαβράς Χριστόφορος, Γερμανίδης Γεώργιος, Γεροπούλου Ευαγγελία, Γιαννακόπουλος Αντώνιος, Γιγής Ιωάννης, Γίτσος Γεώργιος, Γκανάτσιος Κωνσταντίνος, Γκοβεδάρος Κωνσταντίνος, Γκουτζαμάνης Γεώργιος, Γλεντής Νικόλαος, Γρηγοριάδης Νικόλαος, Δανδοπούλου Ευθαλία, Δαράμη Ευαγγελία, Δεληνικοπούλου, Δεληογλάνης Στέφανος, Δεστάνης Ευάγγελος, Δημητριάδης Κωνσταντίνος, Διδάγγελος Τριαντάφυλλος, Δότσας Ε., Ελευθεριάδης Ε., Εμπεσλίδης Θεόδωρος, Ευσταθίου Δημήτριος, Ζαφειρίου Ιωάννης, Ζερζελίδης Χαράλαμπος, Ζερζελίδου Μαρίνα, Ζώτα Παρασκευή, Θεοφυλάκτου Αννα, Καβαδίας Γεώργιος, Καϊμάκης Δημήτριος, Κακκής Γεώργιος, Καλαϊτζή Καλλιόπη, Καλαντζής Αθανάσιος, Καλεβρόσογλου Ιωάννης, Καλλιντζής Νέστωρ, Καμπούρης Πέτρος, Καπέτας Παναγιώτης, Καραγιαννίδης Απόστολος, Καραγιαννοπούλου Γεωργία, Καρακώνστας Δημήτριος, Καραμανίδης Χρήστος, Καράογλου Αικατερίνη, Κάρουλας Τάκης, Καρρά Μαρία, Καρτάλης Νικόλαος, Καρυστινού Μαρία, Κατσικά Σταυρούλα, Καφανάς Αντώνιος, Καψάλη Ευαγγελία, Κοκκινάκης Χαράλαμπος, Κολλάρας Παναγιώτης, Κοντόπουλος Αθανάσιος, Κοσετσίδου Κυριακή, Κοσμίδης Χριστόφορος, Κουκουβίνος Κωνσταντίνος, Κουνατιάδης Περικλής, Κυριαζίδης Χρήστος, Κωνσταντινίου-Τραϊανού Σοφία, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Κωτίδης Ευστάθιος, Λαγούση-Παράσχου Ελισάβετ, Λακασάς Γεώργιος, Λαμπανάρης Παναγιώτης, Λιάκος Μιχαήλ, Λιόλιος Αλέξανδρος, Μάγρας Ιωάννης, Μακραντωνάκης Πάρις, Μακρής Δημήτριος, Μαντζουράνης Αθανάσιος, Μανώλογλου Μορφούλα, Μαραγκός Ανέστης, Μαργαρίτης Δημήτριος, Μαρκόπουλος Δημήτριος, Μαρουγιάννης Δημήτριος, Μαστραντώνης Χρήστος, Μαυρομμάτης Μανώλης, Μέκρας Δ., Μίσσιος Γεώργιος, Μιχαηλίδου Βαρβάρα, Μουμτζής Γεώργιος, Μπαλογιάννης Ιωάννης, Μπασκίνης Θεόδωρος, Μπασκίνης Στέφανος, Μποδέκος Κωνσταντίνος, Μπρέντας Λάζαρος, Ναάρ Μάρθα, Ναουμίδου Τατιάνα, Νησιούδης Αθανάσιος, Νικολαΐδη Στέλλα, Νικολαΐδης Αθανάσιος, Νόνας Εμμανουήλ, Ντάμπος Κωνσταντίνος, Ντελόπουλος Μιχαήλ, Ντούρας Β., Ντούρος Βασίλειος, Ξηρομερήσιου Γεωργία, Ξηρός Νικόλαος, Οδυσσέως Χαράλαμπος, Οικονομίδης Αθανάσιος, Οικονόμου Αθανάσιος, Οικονόμου Φώτιος, Παλάντζας Ι., Παλτάκης Παντελής, Παντελίδου Δέσποινα, Παντολέων Αθηνά, Παντολέων Αντώνιος, Παπαβραμίδης Θ., Παπαγεωργίου Θ., Παπαγιάννης Γεώργιος, Παπαδαδάλης Νικόλαος, Παπαδιδασκάλου Φιλώτας, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαδοπούλου Ζωή, Παπαευθυμίου Λ., Παπαζαχαρίου Γεώργιος, Παπαθανασίου Παρμενίων, Παπαναστασίου Αθανάσιος, Παπανίκανδρος Νικόλαος, Παρασκευόπουλος Δημήτριος, Παράσχος Κίμων, Παρίσης Κρήτων, Παρτσαφιλίδης Τίτος, Παρχαρίδης Ευστάθιος, Πετρέλης Βασίλειος, Πινακίδης Μάρκος, Πλιάκος Ιωάννης, Πότση Σταματία, Πουρλιατίδης Γρηγόριος, Πράτσιου Παρασκευή, Προμοτευτάκης Μάνος, Ρόβα Κλαίρη, Σαββόπουλος Γρηγόριος, Σαλωνίδου Θεοδώρα, Σαπαλίδης Κωνσταντίνος, Σασοπούλου Π., Σελβιαρίδης Παναγιώτης, Σιβιτανίδης Ευάγγελος, Σιούλης Αθανάσιος, Σοούρης Απόστολος, Σοφός Αντώνιος, Σπηλιωτόπουλος Αθανάσιος, Στάμος Δημήτριος, Στάμπος Μιχαήλ, Σταυρινού Παντελής, Τανιμανίδης Γεώργιος, Τζεβελέκη Ι., Τζιόλας Κωνσταντίνος, Τζιρής Νικόλαος, Τολιόπουλος Ευάγγελος, Τραγιαννίδης Αθανάσιος, Τράκα Μαρία, Τσιγγένη Κων/να, Τσιλιώνης Κωνσταντίνος, Τσούνης Στέφανος, Φαρμάκης Δημήτριος, Φελουκίδης Χρήστος, Φελουκίδης Χρήστος, Φιλίππου Δ., Φούτσος Σωτήριος, Φωτιάδης Κωνσταντίνος, Φωτίου Δημήτριος, Φωτίου Δημήτριος, Χαρισιάδου Ευαγγελία, Χαροκόπος Νικόλαος, Χαροκόπος Νικόλαος, Χασαποπούλου-Ματάμη Ελένη, Χατζηβασιλειάδης Αχιλλέας, Χατζηβασιλείου Ειρήνη, Χατζηνικολάου Νικόλαος, Χουρμούζη Δ., Χρύσογλου Γεώργιος, Χύτας Γεώργιος, Ψύλλας Γεώργιος, Ωρολογάς Αναστάσιος.


Οι δικαστικοί – νομικοί


Αγγελίδης Χριστοφ. Ιωάννης, Αδαμοπούλου Μαρία, Αθανασόπουλος Θεόδωρος, Αποστολίνας Γεώργιος, Αραβανή Στυλιανή, Βαμβακόπουλος Αγγελος, Βικελίδης Δημήτριος, Γάλλος Βασίλειος, Γαρούφας Δημήτριος, Γηράσης Νικόλαος, Γιαταγάνα Χρυσούλα-Μαρία, Γκόπης Αθανάσιος, Γυφτόπουλος Αντώνιος, Ζάννας Δημήτριος, Ηλιάδης Αστέριος, Ηρακλείδης Κωνσταντίνος, Θωίδης Αναστάσιος, Ινεγλης Δημήτριος, Ιντζές Αναστάσιος, Ιωαννίδης Θεόφιλος, Καζαμπάκας Αναστάσιος, Καϊδόγλου Αλέξανδρος, Καϊκλής Μιχαήλ, Καϊτετζίδης Ιγνάτιος, Καλφόπουλος Βασίλειος, Καραμαγκιόλης Ιωάννης, Καραντζίκος Νικόλαος, Καριωτάκης Ιωάννης, Κοεμτζόπουυλος Λάζαρος, Κοσμόπουλος Κωνσταντίνος, Κούβελας Γ. Δημήτριος, Κούβελας Σ. Δημήτρης, Κουκουδέας Κοσμάς, Κουρουπαλάτης Θεόδωρος, Κούτρας Παναγιώτης, Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος, Λαμπράκη-Μαρκοπούλου Μαρία, Λιότσος Χρήστος, Μόσχος Νεοπτόλεμος, Μπιλίση Χρουσαλά Ιωάννα, Μωυσίδης Θεοχάρης, Νάσλας Χαράλαμπος, Νόνας Πέτρος, Παναγιωτίδης Παναγιώτης, Παπουλίδης Δημήτριος, Πασχαλίδης Αθανάσιος, Πασχαλίδης Νικόλαος, Πασχαλίδης Φρίξος, Πετρίδης Θωμάς, Πίνας Ιωσήφ, Ραντόπουλος Βασίλειος, Σαββάκης Εμμανουήλ, Σαραγιώτης Δημήτριος, Σιδέρης Δημήτριος, Σκούρας Γεώργιος, Στεφανάκης Κωνσταντίνος, Στεφανής Χρήστος, Τουρούντζη Παναγιώτα, Τσακτάνης Δημήτριος, Χαριτίδου Αφροδίτη, Χολόπουλος Στέφανος.


Οι συγγραφείς – δημοσιογράφοι


Αλεξάνδρου Δημήτριος, Βεζίρη Βασιλική, Βουργουτζής Νικόλαος, Διαμαντή Αλίκη, Ελευθεριάδης Παναγιώτης, Ζουράρις Κωνσταντίνος, Καϊσερλίδης Ιορδάνης, Καψάλας Δημήτριος, Κονδυλάκης Μανώλης, Μανουσάκης Αθανάσιος, Μαντή Κυριακή, Μαυρίδης Παναγιώτης, Μπέλλος Αναστάσιος, Μποκοβός Παναγιώτης, Νικολαΐδης Ιωάννης, Ξεινός Γεώργιος, Οραήλογλου Αντώνιος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Πασχαλίδης Νικόλαος, Πολύζος Αχιλλέας, Σαλονικίδης Γεώργιος, Τζανής Ιωάννης, Τζινίκου-Κακούλη Αθηνά, Τσάκος Κωνσταντίνος, Τσολάκης Χρήστος, Χατζηγιάννης Φερδινάρδος, Χειλαδάκης Νικόλαος, Χεκίμογλου Ευάγγελος, Χολέβας Κωνσταντίνος, Χούπης Αθανάσιος.


Οι εκπαιδευτικοί


Αγάπης Αναστάσιος, Αηδονίδης Γεώργιος, Αλβανού Αριάδνη, Αρτόπουλος Χρήστος, Ασημιάδης Ευστάθιος, Αυγουστίνου Ευδοξία, Βαρκάκης Βασίλειος, Βλάχος Γεώργιος, Βλάχου Αγγελική, Γάκη-Καψή Καίτη, Γεωργιάδης Νικόλαος, Γεωργιάδου Ελισάβετ, Γεωργόπουλος Χρήστος, Γούδα Μαρία, Γρηγοριάδης Ελευθέριος, Δάκας Ευάγγελος, Δαραβίσκα Μαρίκα, Δασκαλοπούλου-Τσάνταλη Πασχαλίνα, Δρίζης Αριστοτέλης, Ζαχαρούρης Αργύριος, Ισμιρλιάδου Αδελαΐδα, Ιωαννίδης Χρηστάκης, Ιωσηφίδου Ελένη, Καζαμίας Αλκιβιάδης, Κανελλόπουλος Νικόλαος, Κατσικοπούλου-Ιωαννίδου Σόνια, Κενανίδης Λάζαρος, Κεφαλίδης Νικόλαος, Κορωνίδου Παρθένα, Κοσμίδης Μιχαήλ, Κουρτεσίδης Ηλίας, Κουρτεσίδου Βασιλική, Κουτουλόπουλος Χρήστος, Κωνσταντίνου Νίνα, Λαζαρίδης Γεώργιος, Λασκαρίδης Δημήτριος, Λάτσιου Κωνσταντίνα, Λυσσαρίδης Γεώργιος, Μάνος Παναγιώτης, Μαραγκός Παναγιώτης, Μαργαρίτης Κωνσταντίνος, Μαρκόπουλος Απόστολος, Μπαθρέλου Φλωρεντία, Μπάρμπα-Παπαϊωάννου Δήμητρα, Μπαχαράκης Θωμάς, Μπόζιος Ιωάννης, Μπουζώνας Αθανάσιος, Μπρέντα Αθηνά, Νικολαΐδης Αλέξανδρος, Ντινόπουλος Ηλίας, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Παπαθανασίου Βιολέτα, Παπαϊωάννου Γεώργιος, Παπαϊωάννου Μαρία, Παπαϊωάννου Νικόλαος, Παπαλαζάρου Ιωάννης, Παπαποστόλου Αικατερίνη, Παρασκευάς Ηλίας, Πασχούδη Μαρία, Πέτρου Μιχαήλ, Σαμαρτζίδης Χρήστος, Σαμπίλης Κωνσταντίνος, Σαραντίδου Δέσποινα, Σκούλιου Αντιγόνη, Σταμανίτης Αλέξανδρος, Σταμπουλίδης Γεώργιος, Τέκος Χρήστος, Τζινίκου Αθηνά, Τζιώρτζης Γεώργιος, Τσακμάκης Βασίλειος, Τσιτσιμπίκος Κων/νος, Φλασκίδου-Καζαμία Μαργαρίτα, Χαρίσης Δημήτριος, Χασιώτης Ευθύμιος, Χατζηβασιλείου Ελίζα, Χρυσοστομίδης Κυριάκος


Οι επιχειρηματίες – ελεύθεροι επαγγελματίες


Αββοττ Ιούλιος, Αβραμίδης Λάζαρος, Αθανασιάδης Γεώργιος, Αθανασιάδης Τζιώρτζης, Ανδρεάδης Κωνσταντίνος, Ανεζίνης Αντώνιος, Αντωνιάδης Βύρων, Αντωνιάδης Ιωάννης, Αποστολάκης Εμμανουήλ, Αποστολίδης Αλέξανδρος, Αποστολίδης Μάνος, Βαγενάς Δημήτριος, Βασιλειάδης Βασίλειος, Βαφειάδης Ηλείας, Βεργίνης Ιωάννης, Βλαχογιάννης Εμμανουήλ, Βρούζιος Χρήστος, Γεννάδιος Δημήτριος, Γεωργόπουλος Αθανάσιος, Γεωργόπουλος Νικόλαος, Γιαννιώτης Μελάς, Γκίκα-Σκούφα Αικατερίνη, Γλεούδης Κωνσταντίνος, Γούσιος Αστέριος, Γραβάνης Κωνσταντίνος, Δαμπασίνας Ιωάννης, Δασκόπουλος Αντώνιος, Δασκόπουλος Δημήτριος, Δέδας Στέργιος, Δεληογλάνης Βαχάρης, Δεληκάρης Μιλτιάδης, Δήμτσας Αλέξανδρος, Διοβύρης Δημήτριος, Δούδος Αντώνιος, Δούφος Μάρκος, Εμφιετζόγλου Πρόδρομος, Εμφιετζόγλου Πρόδρομος, Επιτροπάκης Αθανάσιος, Ευθυμίου Νικόλαος, Ζήσης Στέφανος, Θεοδοσιάδης Δημήτριος, Ιωαννίδης Δημήτριος, Καδινόπουλος Αθανάσιος, Καζάζης Φιλώτας, Καλογιάννης Κοσμάς, Καλογιάννης Νικόλαος, Καλπακίδης Δ. Πέτρος, Καναβούρας Λάζαρος, Καραβέλας Εμμανουήλ, Καρακατσάνης Κωστής, Κατσικόπουλος Νικόλαος, Καστρίτσης Κωνσταντίνος, Κοκολινάκης Ηλίας, Κοκολινάκης Νικόλαος, Κοσμίδης Γρηγόριος, Κουίδης Λεωνίδας, Κούκουρα Ευγενία, Κράββας Νικόλαος, Κωνσταντινίδης Σταύρος, Κωνσταντουδάκης Δημήτριος, Κωστίνος Δημήτριος, Κωστίνου Ρωμυλία, Λαζαρίδης Αβραάμ, Μάγκος Αθανάσιος, Μάγκος Ιωάννης, Μακκιός Ευστράτιος, Μαλλιάρης Αντώνιος, Μανδρίνος Ανδρέας, Μάνος Νικόλαος, Μαντουλίδου Αικατερίνη, Μαρκόπουλος Νικόλαος, Μαρούδας Γεώργιος, Μασούτης Διαμαντής, Μασούτης Ιωάννης, Μενεξόπουλος Παναγιώτης, Μηλώσης Γεώργιος, Μήττα Ερμοφίλη, Μοδιώτης Γεώργιος, Μουσούρης Ελευθέριος, Μπακατσέλος Δημήτριος, Μπακρατσής Δημήτριος, Μπαρουτσόγλου Βύρων, Μπατζιάκα-Δασκοπούλου Βασιλική, Μπίλλης Αναστάσιος, Μπούμης Ανδρέας, Μυστακίδης Μιχαήλ, Νέγρος Ερίκος, Νικολαΐδης Αλέξανδρος, Νικολαΐδης Σωκράτης, Οικονόμου Κωνσταντίνος, Ουγκρίνης Θεοφάνης, Πανούτσος Βασίλειος, Παντελίδης Γεώργιος, Παπάζογλου Θεολόγης, Παπαθανασίου Δημήτριος, Παπανικάνδρου Σοφία, Παπαποστόλου Μαίρη, Παπαποστόλου Νίκος, Παππάς Αναστάσιος, Παρρά Χρυσούλα, Ποζρικίδης Αριστείδης, Ποντίκας Αθανάσιος, Πράττος Αιμίλιος, Πυλαρινός Οθων, Ράγιας Βασίλειος, Ράγιας Ευθύμιος, Ρακιντζής Ευάγγελος, Ραφτόπουλος Ευάγγελος, Ρέκος Ιωάννης, Ρουσίδης Γεώργιος, Σαραγιώτης Δημήτριος, Σαραντόπουλος Δ. Αθανάσιος, Σεφερτζής Αθανάσιος, Σιμώνης Ορέστης, Σκούρα Αγλαΐα, Σπυρίδης Ανθημος, Σταυρίδης Θεόδωρος, Συμεωνίδης Δημήτριος, Σύρρης Πέτρος, Σφέτσιος Κλεομένης, Τζιβόγλου Αναστάσιος, Τζιόμαλος Αθανάσιος, Τιμαμόπουλος Θωμάς, Τρέμμας Αιμίλιος, Τριανταφύλλου Γεώργιος, Τριανταφύλλου Μιχαήλ, Τσαπακίδης Γεώργιος, Τσέλιος Κώστας, Τσιότσκας Γρηγόριος, Τσούμπρας Κωνσταντίνος, Φαρσάκογλου Ελένη, Φιλιππίδης Παντελής, Φιλίππου Γεώργιος, Φωτιάδης Κωνσταντίνος, Φωτιάδης Πρόδρομος, Χαΐτογλου Νικόλαος, Χαντζαρίδης Ζαχαρίας, Χαντζαρίδης Κωστής, Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος, Χαρένιας Διαμαντής, Χαρίτου Σωκράτης, Χατζάκου Μαρία, Χατζηαντωνίου Δημήτριος, Χατζηκώστας Πασχάλης, Χατζησάββας Θέμης, Χατζόπουλος Ελευθέριος, Χουρβουλιάδης Λάζαρος, Χριστοδούλου Πασχάλης, Χριστοφορίδης Αλέξανδρος, Ψωμά Ελισάβετ, Ψωμάς Νικόλαος.


Διάφορες ιδιότητες


Αβδελάς Δημήτριος, Αθανασίου Μαρία, Ακριτίδου Διαμαντένια, Αλατζά Αικατερίνη, Αλατζάς Παρασκευάς, Αλεξάνδρου Χρήστος, Αναγνωστοπούλου Κλαίρη, Ανδρέου Μιχαήλ, Ανεσιάδου Δέσποινα, Αντωνιάδου Γαρυφαλιά, Αποστολοπούλου Μάρθα, Αραμπατζή Δέσποινα, Αραμπατζής Νικόλαος, Αρβανίτη Αννα, Αργυρόπουλος Θεόφιλος, Αρπουδή-Κατσικά Σοφία, Ασλανίδου Σοφία, Αυδακμιώτης Σίμος, Αψύς Βασίλειος, Βαγενά Ευαγγελία, Βαλταδώρος Δημήτριος, Βαρελά Αγγελική, Βαρνάβα Ναταλία, Βαφειάδου Μαρία, Βλάχος Σπυρίδων, Βικελίδου Ελσα, Βούβαρη Γεωργία, Βουλκίδου-Φαρφούρη, Βρετοπούλου Σοφία, Γαζέτα Ιωάννα, Γιαννακοπούλου Αλεξάνδρα, Γιαννιώτης Μελέας, Γιαννόπουλος Ανδρέας, Γιαννούλα Σταματία, Γιαουτζή Δέσποινα, Γιάτσου Φανή, Γκίλη Αφροδίτη, Γκιτζενίδης Απόστολος, Γκουτζιομήτρος Ιωάννης, Δαβή Κωνσταντίνα, Δαμιανίδου Ειρήνη, Δελιανίδου Αθηνά, Δημητριάδης Δημήτριος, Δημητρίου Ελένη, Δημητρόπουλος Διονύσιος, Δήμου Γεώργιος, Διακίδης Δημήτριος, Διοβύρης Δημήτριος, Διονυσίου Α., Δουλγέρη Νίκη, Δρακοντίου Στέλλα, Ελευθεριάδου Αγνή, Ενδρέου Ευαγγελία, Ερμπένοβα Ελπίδα, Ευθυμιάδου Ιφιγένεια, Ευφραιμίδου Α., Ζαρντιασβίλη Μαρία, Ζαχαροπούλου Θεολογία, Ζερζελίδου Βασιλική, Ζηβώτης Αθανάσιος, Ζιάρα Ελένη, Ζουμπουλάκη Σοφία, Θεοδωρίδου Αγγελική, Θεοδωρίδου Μαρία, Ιορδανίδου Δέσποινα, Καγιόγλου Δημήτριος, Καζάκη Ελένη, Καλαϊτζίδου Ευανθία, Καλαμποκά Βασιλική, Καμηλίδου Αικατερίνη, Καμπά Χριστίνα, Καραβάς Γεώργιος, Καραβασιλειάδου Σαββατώ, Καραγιώργος Αντώνιος, Κάραλη Ιωάννα, Καραμανλής Ελευθέριος, Καραμήτρου Βάγια, Καραμήτσου Ελισάβετ, Καραποστόλης Αναστάσιος, Καροπλή Ειρήνη, Καρράς Ιωάννης, Κασατογιάννη Βασιλική, Κατσαμπέρη Βάγια, Κατσομέκης Αθανάσιος, Κεπετζή Ελένη, Κεραμιδάς Σωτήριος, Κεσοπούλου Σεβαστή, Κεφαλίδης Ιωάννης, Κιουπλίδης Ιωάννης, Κοκκινίδου Αννα, Κοροξενός Χαράλαμπος, Κοσμούλης Απόστολος, Κοταμπίτη Χριστίνα, Κοτοπούλη Εφη, Κούκουρα Ευγενία, Κουλούρη-Αλεξιάδου Μαρία, Κουλούσια Κορίνα, Κουρσιούμη Αθανασία, Κουτάλου Βασιλική, Κούτρα Δήμητρα, Κούτρα Ελένη, Κραζόπουλος Γεώργιος, Κρίκκη Δήμητρα, Κρυσταλούδη Ελένη, Κυπριζόγλου Ολγα, Κυπριώτου Ελένη, Κυραλίδου Βασιλική, Κύρλου Ευαγγελία, Κωτούλα Μαίρη, Λαδίκου Δήμητρα, Λαζαρίδης Πέτρος, Λαζαρίδου Παρθένα, Λαζαρόπουλος Γιώργος, Λάτσου Βασιλική, Λεοντίδου Μαρίνα, Λέτσας Χρυσόστομος, Λογοθέτη Ελένη, Λότσιου Βασιλική, Λυκοτραφίτης Κωνσταντίνος, Μαθιουδάκη Σοφία, Μαθιουδάκης Αναστάσιος, Μακαρδίου Ντιάνα, Μαντζιάρη Ζωή, Μάντης Αθανάσιος, Μανωλοπούλου Αναστασία, Μαραγκός Ιωάννης, Μαραγκός Κωνσταντίνος, Μαραγκού Αγγελική, Μαραγκού Αργυρή, Μαράκη Σταματία, Μαργαρίτη Χρύσα, Μαρκόπουλος Γεώργιος, Μαρκόπουλος Θεμιστοκλής, Μαρκοπούλου Ελένη, Μαχαιρά Ελένη, Μηλώση Ευδοξία, Μήτζια Μαρία, Μήτρακα Βάγια, Μόσχου Γεωργία, Μούδιου Τατιανή, Μουρουδέλη Χρύσα, Μουρουδέλης Σωτήριος, Μπάκας Αθανάσιος, Μπήδιου Ζωή, Μπιζέκη Βασιλική, Μποϊδίδου Ελένη, Μπουλούκας Ευάγγελος, Μπουλούκη Αναστασία, Μπουτσιάδου Νατάσα, Μαργαρίτη Χρύσα-Μπρέντα, Μυλοθρίδης Ιωάννης, Μωρογιάννης Γεώργιος, Ντίνας Αλέξανδρος, Νυκτερίδου Μαρία, Ξανθόπουλος Ευστάθιος, Ξανθοπούλου Μαρία, Ξούρη Νικολέτα, Ξυλουργίδης Πέτρος, Ξυλουργίδης Στυλιανός, Ξυλουργίδου Αθηνά, Οικονόμου Ελένη, Παγιόπουλος Κοσμάς, Πάνου Γεωργία, Παντούλα Παρασκευή, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Παπαδόπουλος Παναγιώτης, Παπαδόπουλος Χρήστος, Παπαδοπούλου Αφροδίτη, Παπαζαφειρίου Χρήστος, Παπάζογλου Αικατερίνη, Παπάζογλου Ασημίνα, Παπαλεξίου Δέσποινα, Παπαθωμάς Θωμάς, Παπαναστασίου Δήμητρα, Παππού Καλλιόπη, Παππού Καρολίνα, Παππούς Βασίλειος, Παππούς Δημήτριος, Παππούς Μιχαήλ, Παππούς Νικόλαος, Παρασχά Κυράννα, Παρτσαφυλλίδου Φωφώ, Πασαγιαννίδου Αναστασία, Πασαγιαννίδου Μαρία, Πάσχου-Πλαστήρα Αναστασία, Πατσιώρα, Πέσιου Ελένη, Πετρίδης Ευστάθιος, Πετρίδου Μαρία, Πέτση Στεφανία, Πιπίδης Δημήτριος, Πλαστήρας Βασίλειος, Πλαστήρας Κωνσταντίνος, Πολατίδης Χρήστος, Πολύζος Απόστολος, Πότσης Μιχαήλ, Ραντοπούλου Βούλα, Σακαλή Ελενα, Σαμαράς Κωνσταντίνος, Σαχινίδου Μελανή, Σεμερτζίδης Μιχαήλ, Σιδηρόπουλος Χρήστος, Σιδηροπούλου Σοφία, Σισμανίδου Ελεάνα, Σκούρας Ιωάννης, Στάγκος Γεώργιος, Σταμούλη, Σταυριανίδης Γρηγόριος, Στεργιάδου Μαρία, Στεφάνου Στέφανος, Στοΐδου Φωτεινή, Ταγαράκης Παύλος, Τασσόπουλος Βύρων, Τάτση Θεανώ, Ταχτσίδης Κων/νος, Τζίκα Αικατερίνη, Τολίκα Μαρία, Τολίκα Σοφία, Τολίκα Στυλιανή, Τολίκας Μιχαήλ, Τολιούδη Μαριάννα, Τολιούδης Βασίλειος, Τουλής Παναγιώτης, Τουλίκα Γκόλφω, Τουμανίδου Βικτωρία, Τριανταφυλλίδης Κωνσταντίνος, Τριανταφυλλίδου Νίνα, Τσακουρίδου Αναστασία, Τσακώνη Ζωή, Τσανικίδου Ευδοκία, Τσατσίδου, Τσεκρεκέ Ελένη, Τσίγγου Ευφροσύνη, Τσιολακίδου Ευαγγελία, Τσιούλα Χρυσάφω, Φαρμάκη Μάρθα, Φωστηροπούλου Αλίκη, Φωτιάδου Γιολάντα, Φωτόπουλος Αντώνιος, Φωτόπουλος Αντώνιος, Χαμαλίδου Δήμητρα, Χαραλαμπίδης Παναγιώτης, Χαραλαμπίδου Αργυρώ, Χαραλαμπίδου Ελένη, Χασιώτη Αγγελική, Χασιώτη Ανθούλα, Χασιώτη Μαρία, Χασιώτης Γεώργιος, Χασιώτης Νικόλαος, Χατζηαντωνίου Σωτήριος, Χατζηβασιλείου Κατερίνα, Χατζηγεωργίου Αναστασία, Χατζηγεωργίου Ηλίας, Χατζηδημήτριος Αριστοτέλης, Χατζηδημήτριος Βασίλειος, Χατζηδημήτριος Δημήτριος, Χατζηδημήτριος Ιωάννης, Χατζηιωαννίδης Κωνσταντίνος, Χατζηκωνσταντίνου Αγλαΐα, Χατζηκωστή Ειρήνη, Χατζηκωστής Ευάγγελος, Χατζηνικολάου Γιάννης, Χατζηνικολάου Σούλα, Χατζηστυλιανού Μαρία, Χατζόγλου Αναστασία, Χατζόγλου Αναστασία, Χολέρης Περικλής, Χρήστου Ι. Κωνσταντίνος, Χριστοφορίδου Θεοδώρα, Χρυσογιάννης Δημήτριος, Χρυσοχοΐδου Κασσιανή.