από metereologos.gr
Τετάρτη 23 Μαΐου 2018
 
 

Φασιστική επίθεση Κασιδιάρη κατά Δένδια στην επιτροπή της Βουλής

Το video με τις χυδαιολογίες του βουλευτή της Χρυσής Αυγής
 Φασιστική επίθεση Κασιδιάρη κατά Δένδια στην επιτροπή της Βουλής
εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

 

Την αποβολή της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής από τις συνεδριάσεις των επιτροπών όπου συζητούνται τα μέτρα και αντίμετρα, αποφάσισε η Βουλή μετά την βιαιοπραγία του χρυσαυγίτη Ηλ. Κασιδιάρη εις βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Ν. Δένδια.

Τα κόμματα της Βουλή αποφάσισαν ακόμα την παραπομπή του Ηλ. Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής με τις προβλεπόμενες κυρώσεις (περικοπή της βουλευτικής του αποζημίωσης κλπ.).

Όλα συνέβησαν όταν ο κ. Δένδιας πέρασε από μπροστά από τον κ. Κασιδιάρη την ώρα που αγόρευε. Ο βουλευτής της ΝΔ κοντοστάθηκε και εκείνος, σύμφωνα με τις μαρτυρίες βουλευτών, τον έσπρωξε με δύναμη με τα χέρια του.

Αργότερα ο κ. Δένδιας περιέγραψε στους δημοσιογράφους το περιστατικό ως εξής: «Μόλις τελείωσε η συζήτηση για το επείγον περνάω μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής για να βγω από την Ολομέλεια. Την ώρα που μιλούσε ο κ. Κασιδιάρης μου λέει: “Πού πας ρε, γιατί περνάς από μπροστά μου όταν μιλάω;”. Γυρίζω να τον κοιτάξω και με σπρώχνει με τα δύο χέρια. Και αρχίζοντας να φωνάζει «σήκω φύγε από δω ρε”. Συνεχίζω να μην φεύγω και κινείται να μου επιτεθεί. Τον μαζεύουν κάποιοι, άλλοι τον πιάνουν και τον σπρώχνουν προς τα πίσω. Αυτός αρχίζει να πιάνει μπουκάλια να εκτοξεύει νερά και ό,τι άλλο έβρισκε. Θεώρησα ότι το σωστό ήταν να μην μετακινηθώ από κει διότι αν το έκανα σημειολογικά αυτό θα σήμαινε κάτι. Έμεινα εκεί και συνέχισε να με βρίζει και εμένα και τον Σαμαρά και τον Βορίδη. Μας έβριζε σχεδόν το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Xρυσής Αυγής, πετάγανε μπουκάλια νερά και οτιδήποτε άλλο».
Ακολούθησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα από τις φωνές και τις βρισιές των χρυσαυγιτών, αλλά και τις αντιδράσεις των βουλευτών των κομμάτων και του προεδρεύοντος Μ. Μπαλαούρα ο οποίος καλούσε την αστυνομική φρουρά της Βουλής να αποβάλλει από την αίθουσα τον κ. Κασιδιάρη.

Ο κ. Μπαλαούρας για ώρα καλούσε την φρουρά να παρέμβει ενώ αποκλείστηκαν οι δημοσιογράφοι από τα θεωρεία όπου έσπευσαν για να παρακολουθήσουν τα γεγονότα.

Όλες οι πόρτες των θεωρείων είχαν κλειδωθεί μετά από σχετική εντολή του αξιωματικού υπηρεσίας, σύμφωνα με την εκδοχή του αστυνομικού που ανέλαβε να αποκλείσει την πρόσβαση των δημοσιογράφων ώστε να μην γίνουν μάρτυρες των αποτρόπαιων γεγονότων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα βρίσκονταν στα θεωρεία μαθητές οι οποίοι είχαν επισκεφθεί την Βουλή για να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση. Η πρακτική αυτή είναι πρωτοφανής και εγείρει σοβαρές ευθύνες για τον φρούραρχο της Βουλής και όσους ενήργησαν δίδοντας τις σχετικές εντολές.

Χρειάστηκε να διακοπεί η συνεδρίαση της Βουλής ενώ λίγο μετά ο βουλευτής της ΝΔ Μ. Βορίδης ζήτησε την αποβολή των βουλευτών της Χ.Α. από την αίθουσα. Το ίδιο ζήτησαν καταγγέλλοντα την στάση των χρυσαυγιτών ο Αν. Λοβέρδος από την ΔΗ.ΣΥ., ο Ν. Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ, ενώ ο Γ. Αμυράς ζήτησε να ληφθούν τα από το Ποτάμι.

Βγαίνοντας από την αίθουσα της Ολομέλειας ο κ. Κασιδιάρης ακούστηκε (και καταγράφηκε σε βίντεο) να λέει ότι «μόλις γ……. μια αδελφή και αποχωρώ για αυτό το αίσχος του μνημονίου που κατέστρεψε την Ελλάδα».

«Δεν θα έχουν εικόνα όταν θα χρειαστεί στο δικαστήριο», έλεγε αργότερα στους δημοσιογράφους η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, η οποία είχε δεχθεί επίθεση από τον κ. Κασιδιάρη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όταν η συνεδρίαση συνεχίστηκε ο βουλευτής Ι. Λαγός ζήτησε και έλαβε τον λόγο για να πει ότι: Σας ακούω να καταδικάζετε αλλά αν δεν υπήρχαν οι βουλευτές της Χ.Α να τον συγκρατούσαν (τον Κασιδιάρη) θα τρέχατε από τις πόρτες!

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης είπε ότι «από την ίδια την εκφορά του λόγου του (του κ. Λαγού) φαίνεται ότι υπάρχει πλήρης νομιμοποίηση, συμψηφισμός και διάθεση λειτουργίας με έναν τέτοιο τρόπο που δεν άπτεται της λειτουργίας της Βουλής, παρότι είναι προφανές ότι εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε την αντίληψη της συλλογικής ευθύνης για τα πράγματα, εν προκειμένου ο εκπρόσωπος της Χ.Α. αναλαμβάνει την συλλογική πολιτική ευθύνη για αυτή την συμπεριφορά». Και πρότεινε την αποβολή τους: «Κατόπιν τούτου θεωρώ απαραίτητο πέραν της παραπομπής του κ. Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, προτείνω η Κ.Ο. της Χ.Α. να μην συμμετέχει καθ’ ουδένα λόγο στις συνεδριάσεις των επιτροπών διότι επί της ουσίας μας δηλώθηκε σήμερα ότι για συγκεκριμένους λόγους είναι διατεθειμένοι δια της αυτοδικίας ή δια της συμπεριφοράς που δεν έχει καμία σχέση με τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες να συμμετέχουν». «Προληπτικά και για το δικό τους το καλό να μην συμμετάσχουν. Δεν θέλω να θεωρηθεί έστω και σε έναν ότι στερήθηκε της εκφοράς της άποψης. Όσο συνεχίζεται η διαδικασία δεν μπορεί να είναι η παρούσα η Χ.Α.», τόνισε ο κ. Βούτσης.

Τον λόγο πήρε ο κ. Δένδιας λέγοντας ότι «δεν πήρα τον λόγο αμέσως καθώς θα διέτρεχα τον κίνδυνο να έχει η τοποθέτησή μου ένα προσωπικό στοιχείο που θολώνει την κρίση μου. Με κανέναν τρόπο δεν υπήρξα πρόξενος του επεισοδίου. Το αδίκημα ήταν να περάσω μπροστά από τον Κασιδιάρη. Ως αντίδραση δέχθηκα αυτό που είδατε και μετά από αρκετούς βουλευτές.

Αργότερα ο κ. Κασιδιάρης σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Ενώ τεκμηρίωνα την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου, ένας βουλευτής - από αυτούς που παρέδωσαν την χώρα στους ξένους τοκογλύφους - με διέκοψε παράνομα και με προκάλεσε με σκαιό τρόπο, με σκοπό να δημιουργήσει βίαιο επεισόδιο, για να μην ακούει ο Λαός ότι η βουλή παραδίδει την Εθνική μας Κυριαρχία. Τον απώθησα, ως όφειλα, για να περιφρουρήσω το δικαίωμά μου να μιλάω ελεύθερα εντός κοινοβουλίου. Δεν τον χαστούκισα, ούτε τον γρονθοκόπησα, όπως ψευδώς αναφέρουν τα κομματόσκυλα και τα κανάλια της διαπλοκής. Στη συνέχεια αποχώρησα από την αίθουσα εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την άθλια συμπαιγνία όλων των μνημονιακών κομμάτων από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι ΝΔ, που καταλύουν κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας και έχουν υποδουλώσει την χώρα στα δεσμά των ξένων τοκογλύφων».

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η προκλητική και τραμπούκικη επίθεση Κασιδιάρη στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκο Δένδια δείχνει ότι, για μια ακόμη φορά, η Χρυσή Αυγή διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτήν τη φορά, για να αποπροσανατολίσει την κοινωνία και η Κοινοβουλευτική πλειοψηφία να περάσει το πιο σκληρό και επώδυνο Μνημόνιο»


Πολιτική περισσότερες ειδήσεις

εκτύπωσημικρό μέγεθος  μεγάλο μέγεθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
 
σχόλια (82)
 
 
απομένουν 700 χαρακτήρες
Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά
 
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ΒΗΜΑ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.
   
  Άσε μας Κασιδιαρη | 17/05/2017 09:05
  ΣΙΓα μην την..... Εγω μια χαρά την είδα
  Nbg
  απάντηση64
   
   
  adiko | 17/05/2017 05:30
  den eimai xrisavgitis alla einai kseka8aro oti o dendias prokalese, fenete ka8ara oti esproxe to xeri tou kasidiari, kai meta tou ipe kati tou tipou "ti 8es re". to provlima einai oti eitan stimeno giati poli apla edo kai dekaeties pasok - nd exoun ipofa8misi tin dikeosini kai den litourgi kai etsi den mporoun na stamatisoun tin xrisi avgi, kai me psefto fasaries pane na tin stamatisoun. Yparxi kai h pi8anotita na einai stimeno gia na apospasi tin prosoxi tou laou apo ta nea metra, pistevo oti 8a perasoun ta metra kai 8a ginoun ekloges, h nd ksekina propaganda gia na pari psifous apo XA, pou ousiastika h XA einai paidi tis ND
  8eatro
  απάντηση125
   
   
  ιταμος | 17/05/2017 00:25
  ο δενδιας ηταν προκλητικος ,απαραδεκτος πρεπει να ντρεπεται , δεν ψηφιζω χ.α ουτε σταλινοφασιστες
  ο ποντιος
  απάντηση228
   
   
  Τ | 16/05/2017 22:25
  ΤΟΥΦΕΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ
  ARIS
  απάντηση419
   
   
   
  Τριτη γενεια Νεοδημοκρατης, Θα ψηφισω Χρυση Αυγη !! | 16/05/2017 18:05
  Απο ΕΡΕ ψηφιζε ολη η οικογενεια Δεξια ! Μετα απο αυτο το θεατρο με τον ηλιθιοπ φαλακρα θα ψηφισω Χρυση Αυγη και η οικογενεια το ιδιο. Φερωντε και πρατουν θαρεις πως η Βουλη και η Ελλαδα τους ανηκει και το μονο που εχουν να κανουν ειιναι να περιμενουν να πεσει ο Τσιπ-ρας !! Χιλιες φορες καλυτερη η ΧΑ η ακομα και ο Τσιπρας !! Τουλαχιστον προσπαθουν, Ο Κυριακος εχει μαζεψει ολα τα παλιομαλακες και τους αλλους γονους παλιομαλακηδων και προσπαθει να μας πεισει οτι αυτο ειναι ανανεωση και εκδημοκρατισμος !! Αντε πνιγητε ΡΕ !! Το φαλακρο φρικιο ειναι προκαλεσε το επεισοδιο για να αυτοδιαφημησθει. Πιστευουν οτι θα νικησουν, ασχετα αν ο Τσιπρας θα γερασει πρωθυπουργοςκαι τωρα και με την ψηφο μας !!
  O Conehead Δενδιας, ενας ακομα ανθελληνας !!
  απάντηση2313
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
   
  Ενταξει παιδια | 16/05/2017 14:55
  Με πεισατε. Δε πιστευα ποτε οτι θα το ελεγα αυτο αλλα θα ψηφισω Χρυση Αυγη οπως ολα δειχνουν. Γιατι σιχαθηκα να βλεπω τα φασιστομουτρα σας να παριστανουν τους τιμητες της Δημοκρατιας την ωρα που τη βιαζουν παρα φυση. Μου φταιει ο Κασιδιαρης την ωρα που με κυβερνα ο Πολακης, ο Σκουρλετης, ο αρχιψευταρος απατεωνακος Τσιπρας και λοιπα ανθρωπινα χαλασματα.
  Χρηστος
  απάντηση4533
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  ήρως ο Δένδιας, αληθής ήρως... | 16/05/2017 14:36
  προέταξε τα στήθια του στον Κασιδιάρη και του είπε χωρίς δισταγμό: "βάρα εδώ ρε αν είσαι άντρας". Τον κατατρομοκράτησε τον φουκαρά, τον έκανε σκόνη τον παλιοφασίστα. Έναν τέτοιο γενναίο ηγέτη χρειαζόμαστε στη ΝΔ, που να είναι έξυπνος, ενώ ακόμα να έχει την υποστήριξη του ισχυρού ξένου παράγοντα, αυτόν και όχι τον φλούφλη τον πορφυρογέννητο που μας επέβαλαν τα ξεπεσμένα πρώην μεγάλα τζάκια, αυτά που έκλεβαν και ρήμαζαν την χώρα για δεκαετίες. Δείτε τον ανίκανο γιο του μπαμπάκα του, δυο χρόνια τώρα παλεύει δίχως να μπορεί να ρίξει τα συριζέϊκα μαδούρια, κάτι που θα μπορούσε να κάνει εύκολα οποιοσδήποτε άλλος.
  Αντώνης από Καλαμάτα
  απάντηση3018
   
   
   
  MYALO MHDEN | 16/05/2017 14:30
  DIABAZONTAS TA SXOLIA EDO KATALBAINEI KANEIS GIATI H ELLADA THA EINAI H PROTH XORA POU THA AFANISTEI LOGO BLAKEIAS.
  eftyxos pou efyga manoula mou
  απάντηση376
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  Είναι χυδαίο... | 16/05/2017 13:35
  ...η ΝουΔού του Κούλη, να λέει ότι ι Χρυσή Αυγή "βάζει πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ", όταν όλοι ξέρουμε ότι η ΧΑ ήταν "το κρυφό αμόρε" του Αντωνάκη (και της ΝουΔού) και όταν δεν "τ'ούκατσε", (βλέπε Μπαλτάκο, για τα πεπραγμένα του οποίου ο Αντωνάκης "δεν ήξερε τίποτα"...;;;!!!),την πάει στα δικαστήρια, με δίκες παρωδία, μιά φορά στις έξι μήνες... Τις "σκηνές" και τα "θετρινίστικα" των "εθνοπατέρων" της Δεξιάς, ο κόσμος "τα έχει φάει με το κουτάλι"... Η "ανανέωση" του Κούλη, με τα "πεπαλεωμένα καραφλά κεφάλια", δεν πείθει κανέναν... (εκτός από τους ηλίθειους και τους αετονύχιδες...).
  Άδωνι, δε σ'είδα...;;;!!!
  απάντηση3422
   
   
   
  exw Mia aporia | 16/05/2017 11:34
  Giati h mavri skoufitsa perase ksista apo to edrano tou Kasidiari eno eixe arketo meros apo dexia tou?
  Chaperon noir
  απάντηση3920
  Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
   
   
  FROYRA | 16/05/2017 11:13
  FROYRA FROYRAAAA FROYRAAAAAAAAA POY EINAI H FROYRAAAAAAA FROYRAAAA FROYRAAAAAA EKSAFANISTHKE H FROYRAAAA BRE PAIDIA POY EINAI H FROYRAAAAA FERTE MOY TH FROYRAAAA GIA NA KANO NTANTA TO KASHDIARH FROYRA ELA DO KANE NTANTA TO KASHDIARH, ASXOLOYNTAI ME TH FROYRA GIA NA AFHSOYME STH AKRH TO TETARTO MNHMONIO, AYTOI THELOYN PRAGMATI KSYLO.
  andreas
  απάντηση3314
   
   
  pernoun Narkotika opos dixnei i psychosynthesi tous.Kontroll | 16/05/2017 11:10
  na eksetazonte oloi oi Bouleuteutes gia lipsei Narkotikon,i symperifora orismenon Auto dixnei Parakalo na eksetasete tis trixes ton mallion tous gia katanalosi kokainis.,
  ELLIN
  απάντηση138
   
   
   
  Δολοφόνοι χαρακτήρων και τυρρανια | 16/05/2017 10:56
  Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την αγόρευση του αναδείκνυε την αυθαιρεσία της κυβέρνησης σε δυο επίπεδα. Πρώτο ως προς την αντισυνταγματικότητα των μέτρων του μνημονίου, καθότι πρόσφατα το Ελεγκτικό Συνέδριο ( κρατικός δημοκρατικός θεσμός) έκρινε όλα τα προηγούμενα μνημόνια αντισυνταγματικά. Δεύτερο επίπεδο το κατεπείγον της κατάθεσης του εν λόγω νόμου. Χίλιες και κάτι σελίδες να διαβαστούν και να κατανοηθούν από τους βολευτες και να εκφράσουν την θετική τους άποψη... Σκεφτειται μόνοι σας εάν γίνεται.... Και ενώ μίλαγε ο Ηλίας, περνά μπροστά του ο σκευωρος του, ο Δένδιας, κάτι του λέει, κοντοστέκεται, γυρίζει πίσω ελαφρώς, διακόπτει τον Ηλία και συμπεριφέρεται προκλητικά... Ο Δενδιας, σαν υπουργος, γνωστός αποκρυφιστης και Τεκτων, είναι εκεινος που επεδίωξε την προφυλακιση του Ηλία για δυο νομιμες καραμπινες που είχε στο σπίτι του. Το κανάλι της βούλης παύει την αναμετάδοση...πολύ δημοκρατικό!!!!!!!! Το μνημονιακο τόξο σύσσωμο αυθαίρετα, τσαλαπατώντας κατά βούληση τον κανονισμό, απόβαλει την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής. Κατάληξη: Έχω σχηματίσει την πεποίθηση ότι μας εξουσιάζουν οι τοκογλυφοι και με συνεργάτες τους υποκριτες βολευτες του μνήμονιου και μαζί με τα ΜΜΕ φιμώνουν και δολοφονούν χαρακτήρες των χιλιάδων αντιφρονούντων....Αυτό λέγεται τυρρανια....
  Πολιτης
  απάντηση4832
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  σιγα μην σκισετε κανα καλσόν | 16/05/2017 10:47
  οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
  TV-ΛΑΓΝΕΙΑ η εκδίκηση του ΚΑΝΑΠΕ
  απάντηση2710
   
   
   
  censorship στο Βημα???? | 16/05/2017 08:51
  Έγραψα εχθες σχολιο καταδικάζοντας του φασιστες και πρόταση εαν ειναι δυνατον να κηρυχθεί παράνομο το φασιστικό αυτο εξάμβλωμα απο την βουλη των Ελληνων. Το σχολιο διαγράφτηκε .... Γιατι κυριε αρθρογράφε ????
  Libdem
  απάντηση2336
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
   
  "Πήγαινε από δω, ρε" | 16/05/2017 08:49
  Ο k Δένδιας περνώντας επιδεικτικά μπροστά από τον k. Κασιδιάρη τον ακουμπά με το αριστερό του χέρι (τον σπρώχνει) και στέκεται για να ολοκληρώσει την ατιμία του λέγοντας τον "Πήγαινε από δω, ρε" τα μμε συνειδητά ψεύδονται!
  Zaglos
  απάντηση5631
   
   
  Δεν αξίζει να ασχολούμαστε με το θέατρο σκιών στη Βουλή. | 16/05/2017 07:48
  Ο κ. Σαμαράς τους ανέβασε στο κοινοβούλιο προκειμένου να ανακοπεί το ρεύμα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια στιγμή, κατάλαβαν και οι μεν αλλά και οι δε ότι ανέκοπταν το ρεύμα προς τη ΝΔ. Και δώθηκε η μεγαλύτερη ευχερεία με τη δολοφονία του κ. Π.Φύσσα, να κλείσουν για πάντα άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του τόπου, αλλά δυστυχώς, η κυβέρνηση προτίμησε να υπάρχουν ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι εξαιτείας τους, προβάλονται οι σημερινοί τιμητές της Δημοκρατίας ως μάρτυρες αλλά και τα παλληκάρια της ΧΑ ως ήρωες στα μάτια αυτών που με τα μνημόνα, οι τιμητές προσπάθησαν να τους περάσουν το μήνυμα ότι έκαναν το καλύτερο για τον τόπο. Αν ρίξετε μια ματιά στο "Μακελειό" καταλαβαίνετε γιατί απορείτε;
  Ανώνυμος / η
  απάντηση1330
   
   
  adiaforo | 16/05/2017 05:20
  pragmatika adiaforoume gia to ti egine stin bouli, den iparxi kamia diafora tou kasidiari me ton dendia, den pan na vgaloun maxeria ? ti mas niazi emas ? olloi eki mesa einai zoa kai alites ti perimenate diladi na gini ? makari na sinexisoun kai na plakononte oli mera.
  mafiozoi olloi tous
  απάντηση1412
   
   
   
  Φρουρά, φρουρά! | 16/05/2017 01:16
  Στις απεγνωσμένες κλήσεις του Αξιοτίμου Προέδρου της Βουλής ο κ. Φρούραρχος δεν εμφανίστηκε. Μήπως, λέω, μήπως όφειλε να έχει παραιτηθεί από ευθιξία -γνώρισμα κατεξοχήν του Έλληνα αξιωματικού σε παρόμοιες περιστάσεις- ή να τον "παραιτήσουν". Αλλά αρχίζω πια να αμφιβάλλω αν έχουμε κράτος. Πληρώνουμε τους κυρίους αυτούς να φρουρούν τη Βουλή, όχι να παίρνουν τον καφέ τους ή να κάνουν τα ψώνια κάποιου βουλευτή σε ώρες λειτουργίας του Κοινοβουλίου... ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.
  Δημήτρης
  απάντηση3716
  Απαντήσεις  2 | Εμφάνιση όλων
   
-