· Με τη γνωστή του δήλωση, ο υπουργός Ανάπτυξης και παρ’ ολίγον (;) υποψήφιος Πρόεδρος του ΠαΣοΚ κατάφερε να φύγει αδιάβαστος. Για το άκλαυτος είχε φροντίσει νωρίτερα.
· Διαβαστερή, αντιθέτως, η οικογένεια Μητσοτάκη. Αρχές της εβδομάδας η Ντόρα έλεγε επί 90 λεπτά στον κ. Παπαδήμο τι πρέπει να κάνει. Πάλι καλά. Το ’90 ο πατέρας της (διατείνεται οτι) έλεγε στον Χέλμουτ Κόλ πώς να χειριστεί την ισοτιμία δυτικού και ανατολικού μάρκου!
· Ας είμαστε ειλικρινείς. Αδικεί τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ η φωτογραφία με τους (φερόμενους ως) Μαφιόζους της Θεσσαλονίκης. Τον δείχνει παχύτερο.
· «Άνοιξε ο δρόμος προς τη Ρωσία» δήλωσε ο Α. Σαμαράς. Το έχει η καρέκλα φαίνεται. Κάθε αρχηγός της ΝΔ αισθάνεται και λίγο «μπουλντόζας».
· Ανακοινώθηκε επίσημα η συνεργασία της ΔΗΜΑΡ με τους «Ελεύθερους Πολίτες». Όλους. Και τους πέντε.
· Πνεύμα Μάο Τσε Τουνγκ στην ΚΟ του ΠαΣοΚ. Αφήστε εκατό λουλούδια ν’ ανθίσουν. Ετσι κι αλλιώς (πολιτικός) χειμώνας έρχεται.
· Νέο, δεξιό κόμμα ετοιμάζει ο Π. Καμμένος. Του ευχόμαστε με το καλό να το ανοίξει, να το κλείσει και να γίνει Πρόεδρος της ΝΔ. Είτε υπουργός Αμυνας σε κυβέρνηση συνεργασίας.
· Κοινή η απάντηση όλων των «Πυθιών» στο ερώτημα για ενδεχόμενη πτώχευση: ου. Απλά, ορισμένες το εκφέρουν μακρόσυρτο.
· Και να που καμιά φορά η έρευνα για φοροφυγάδες βγάζει και κάποια… φυντάνια άλλο πράμα. Παραφράζοντας τον Γ. Παπανδρέου (παππού): μπορείς να κατηγορήσεις τους κατήγορους ;
· Δεν κατεγράφη νέα δήλωση Αλ. Τσίπρα. Ο Πρόεδρος κάνει οικονομία δυνάμεων αρκούμενος σε copy-paste.
· Εντονη κινητικότητα Κ. Καραμανλή στην ορεινή Αρκαδία. Για να ακριβολογούμε, της άνω και κάτω σιαγώνος.