To παιχνίδι των διασήμων επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 αυτή την φορά –τις σεζόν 2014-2016 παρακολουθούσαμε από στο MEGA.

Το Celebrity Game Night έρχεται ανανεωμένο στις οθόνες μας το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 21.00 με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη.
Εξι celebrities χωρισμένοι σε δύο ομάδες παίζουν και διαγωνίζονται σε πολλές και διαφορετικές ενότητες με σκοπό να κερδίσουν και να στείλουν στον τελικό τον αρχηγό της ομάδας τους και να διαθέσουν τα δικά τους κέρδη για καλό σκοπό.
Στο πρώτο επεισόδιο, η Ευαγγελία Αραβανή, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Δημήτρης Σταρόβας θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Μελίνα Ασλανίδου, την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μιχάλη Μαρίνο.
Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής – παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.