Ενημερωτική εκπομπή
«Ιστορίες»
ΣΚΑΪ, 24.00
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή
του από την πρωθυπουργία δίνει ο Κώστας Σημίτης στη Σία
Κοσιώνη και στον Παύλο Τσίμα.
Ελληνική σειρά
«Daddy cool»
ANT1, 23,15
Ο Μήτσος, αφού μαθαίνει την αλήθεια για την Κατερίνα, την ψάχνει για να του δώσει εξηγήσεις αλλά εκείνη έχει εξαφανιστεί. Ο Μάξιμος, με τη βοήθεια της Νίνας, βρίσκει τον πραγματικό πατέρα της Δανάης. Ο Κωστής που αρχίζει να ενδιαφέρεται για τη Δανάη, αλλάζει στυλ για να της αρέσει, ενώ η Αγγέλα δίνει εντολή στον Γρηγόρη να πάρει τη Στέλλα από το Mama’s.

Ξένες ταινίες
«Αλεξίσφαιροι ντετέκτιβ» (Rush hour)
Star, 22.00
Ο κινέζος αστυνομικός ντετέκτιβ Λι ταξιδεύει στο Λος Αντζελες. Η κόρη κρατικού αξιωματούχου της Κίνας έχει πέσει στα χέρια μιας σπείρας αδίστακτων κακοποιών. Πρέπει να βρεθεί ζωντανή με κάθε θυσία. Το FBI διατάζει τον πράκτορα Τζέιμς Κάρτερ να γίνει ο άνθρωπος-σκιά του Λι. Οι δύο πράκτορες θα αναγκαστούν να συνεργαστούν. Η μοίρα τούς επιφυλάσσει να κινδυνέψουν μαζί, να ριχτούν στις φλόγες της περιπέτειας, να γίνουν για πάντα φίλοι. (ΗΠΑ, 1998, 91′)
«28 ημέρες» (28 days)
MEGA, 24.00
Για 28 ημέρες η Γκουέν Κάμινγκς (Σάντρα Μπούλοκ) υποχρεούται να παραμείνει έγκλειστη σε κέντρο αποτοξίνωσης για να βάλει μυαλό και να συνέλθει. Ωστόσο σε λιγότερο από 28 λεπτά από την έναρξη αυτής της ταινίας ο θεατής αντιλαμβάνεται ότι επί της ουσίας οι «28 ημέρες» είναι μία από τις απανωτές (και αποτυχημένες) προσπάθειες μιας γλυκανάλατης ηθοποιού να «επανέλθει» υποδυόμενη μια σοβαρή ηρωίδα. (ΗΠA, 2000, 100′)

HeliosPlus