Ευρωλίγκα
Μπασκόνια – Παναθηναϊκός
ΕΡΤ2, 22.00
Στη Βιτόρια, το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.
Ελληνική σειρά
«Μπρούσκο»
ΑΝΤ1, 21.00
Ολοι οι Ματθαίοι βρίσκονται κοντά στη Μαρίνα, ενώ η Μελίνα και ο Αχιλλέας γυρίζουν και αυτοί στην Κύπρο. Ο Πάτροκλος με τον Αλκιβιάδη, εκνευρισμένοι που δεν έχουν καταφέρει να φέρουν τον Σήφη πίσω στην Κρήτη, στήνουν ένα εγκληματικό σχέδιο κατά της Αλκηστης.
Ενηµερωτική εκποµπή
«360°»
ALPHA, 23.50
Η Σοφία Παπαϊωάννου και οι «360°» παρουσιάζουν τη ζωή στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Οι σύγχρονοι ακρίτες που ζουν σε χωριά, μόλις λίγα μέτρα από τα σύνορα με την Αλβανία, αφηγούνται τις ιστορίες τους. Η εκπομπή παρακολουθεί επιχείρηση της Αστυνομίας στα δύσβατα μέρη της Ηπείρου, όπου μόλις λίγες ημέρες πριν είχε κατασχεθεί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.


Ξένες ταινίες
«Γούλβεριν» (The Wolverine) STAR, 22.00
Ο Γούλβεριν, ο πιο ξεχωριστός ήρωας από τους «X-MEN», ταξιδεύει στη σύγχρονη Ιαπωνία. Εντελώς απροετοίμαστος, ο Γούλβεριν θα αντιμετωπίσει την υπέρτατη δοκιμασία, σε μια μάχη μέχρι θανάτου, που θα τον αλλάξει για πάντα. Ευάλωτος για πρώτη φορά, θα αγγίξει τα όρια τόσο στις σωματικές δυνατότητες όσο και τις συναισθηματικές του αντοχές αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο το φονικό σπαθί των σαμουράι αλλά και έναν εσωτερικό αγώνα ενάντια στην ίδια του την αθανασία. Η ταινία βασίζεται στο διάσημο κόμικ της Μάρβελ. (ΗΠΑ-Αυστραλία, 2013, 111′)

«Ο τελευταίος των Μοϊκανών» (The last of the Mohicans) ALPHA, 00.50
Συναρπαστική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Τζέιμς Φένιμορ Κούπερ από τον Μάικλ Μαν με τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις (Ινδιάνος Χοκάι) και τη Μάντλιν Στόου (αγαπημένη του). (ΗΠΑ, 1992, 123′)

HeliosPlus