Ευρωλίγκα
Ολυμπιακός –Νταρουσάφακα
Novasports2HD, 21.45
Μετά τη νίκη του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός ελπίζει να επικρατήσει και πάλι επί της τουρκικής ομάδας στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.


Ελληνική σειρά
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20.00
Η άφιξη της Βαρβάρας αιφνιδιάζει τους πάντες αλλά πολύ περισσότερο την Φαίη. Η ξαφνική άφιξη του Αγγελου στην εταιρεία προκαλεί αναταράξεις και προβληματισμό σε Αχιλλέα και Βλάση. Ο Φώτης συμβουλεύεται τον Βλάση για τη βραδιά που θέλει να περάσει με την Ελλη, ενώ η Φαίη έχει απομονώσει και ανακρίνει τη Βαρβάρα. Ο Λεωνίδας, ο Θοδωρής και η Μιράντα, μετά από προτροπή της Ισμήνης, αποφασίζουν να κάνουν ριζοσπαστικές αλλαγές στο μαγαζί.

Ξένες ταινίες
«Το µυστικό της Βέρα Ντρέικ»
(Vera Drake)
ΕΡΤ3, 23.00
Η Βέρα Ντρέικ είναι μια ανιδιοτελής γυναίκα που είναι εντελώς αφιερωμένη –και πολυαγαπημένη –στην οικογένειά της. Περνάει τις μέρες της αφοσιωμένη στη φροντίδα της οικογένειάς της και των γειτόνων που έχουν ανάγκη. Ωστόσο, επισκέπτεται κρυφά εγκύους και τις βοηθά να προκαλέσουν αποβολές για τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες τους, παρότι αυτή η πρακτική ήταν παράνομη τη δεκαετία του 1950 στην Αγγλία. Οταν οι Αρχές τελικά την ανακαλύψουν, η οικογενειακή ζωή και όλος ο κόσμος της Βέρα γρήγορα θα διαλευκανθούν. (Αγγλία – Γαλλία, 2004, 125′)
«Επικίνδυνη Αποστολή 3» (Mission Impossible 3)
ANT1, 23.15
Σκηνοθετημένη από τον Τζέι Τζέι Εϊμπραμς, η τρίτη κινηματογραφική περιπέτεια των «Επικίνδυνων αποστολών» προσφέρει καταιγιστική δράση που δεν καταντά ανυπόφορο σμπαράλιασμα λαμαρινών χάρη στον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν σε ρόλο «κακού». Πρωταγωνιστής ο Τομ Κρουζ. (ΗΠΑ, 2006, 118′)

HeliosPlus