Μπάσκετ, Ευρωλίγκα
Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές
NOVAsports1HD, 21.45
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την τουρκική Εφές στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Ξένη σειρά
«Ντετέκτιβ Μέρντοχ»
ΕΡΤ1, 19.45
Ενας εγγαστρίμυθος ομολογεί τον φόνο του αλκοολικού πατέρα του, όμως ο Μέρντοχ διαπιστώνει πως πολλά στοιχεία δεν ταιριάζουν και κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει. Γιατί προστατεύει τον πραγματικό δολοφόνο, μήπως επειδή ήταν ο δίδυμος αδελφός του; Στο μεταξύ, ο Αρθουρ Κόναν Ντόιλ εμφανίζεται στην πόλη με δικούς του σκοπούς.
Ξένες ταινίες
«Οικογένεια Μίλερ»
(We’re the Millers)
Star, 22.00
Ο έμπορος μαριχουάνας Ντέιβιντ Μπερκ βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς του κλέβουν όλη την «πραμάτεια», με αποτέλεσμα να είναι χρεωμένος στον μεγαλοπρομηθευτή του. Για να καταφέρει να ξεχρεώσει και να μείνει ζωντανός, υπάρχει μόνο ένας τρόπος: να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα μεγάλο φορτίο. Εχει καταστρώσει το τέλειο σχέδιο. Επιστρατεύει μια σέξι, κυνική στρίπερ, μια πιτσιρίκα που το έχει σκάσει από το σπίτι της και έναν νεαρό παρθένο για να φτιάξει την οικογένεια Μίλερ! (ΗΠΑ, 2013, 101′)
«Παράβαση καθήκοντος»
(Dark blue)
Σκάι, 00.15
Θρίλερ που εξελίσσεται τον Απρίλη του 1992, λίγες μέρες πριν από την αθώωση τεσσάρων λευκών αστυνομικών που είχαν κατηγορηθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό του έγχρωμου Ρόντεϊ Κινγκ. Οι ειδικοί ερευνητές του Λος Αντζελες διερευνούν μια τετραπλή ανθρωποκτονία. Ο ντετέκτιβ Πέρι αναλαμβάνει την υπόθεση αλλά και την εκπαίδευση του αρχάριου Ρόμπι. (ΗΠΑ, 2002, 118′)
«Παιχνίδια της τύχης»
(Random hearts)
Mega, 01.30
Αδέξιο, αν και παρακολουθήσιμο, ερωτικό δράμα του Σίντνεϊ Πόλακ, όπου ένας αστυνομικός και μια πολιτικός (Χάρισον Φορντ, Κριστίν Σκοτ Τόμας) συναντώνται κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες: οι σύζυγοί τους σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα και όλα δείχνουν ότι υπήρξαν εραστές. (ΗΠΑ, 1999, 126′)

HeliosPlus