Ξένη σειρά
«Ray Donovan»
ΣΚΑΪ, 01.15
Στο σημερινό επεισόδιο ο Ray πηγαίνει στη Βοστώνη για να βρει τον Sully, έναν μαφιόζο φίλο και παλιό συνεργάτη του πατέρα του, με σκοπό να του κάνει μια πολύ γενναιόδωρη πρόταση. Εν τω μεταξύ, ο πράκτορας του FBI που ψάχνει τα σκοτεινά μυστικά του Ray έχει αρχίσει να ερευνά τον φόνο για τον οποίο κατηγορήθηκε ο πατέρας του, ο Mickey. Η γυναίκα του Ray, η Abby, νιώθει διαρκώς παραμελημένη από τον σύζυγό της, κι έτσι βγαίνει με μια φίλη της για να της πει τα προβλήματά της. Οσο προχωρεί όμως η βραδιά, οι δυο φίλες χάνουν τον έλεγχο.
Ξένες ταινίες
«Κούρσα θανάτου 2»
(Death race 2)
Star, 22.00
Η οικονομία των ΗΠΑ έχει καταρρεύσει εντελώς και καθώς η παρανομία σε όλα τα επίπεδα αυξάνεται, ιδιωτικές φυλακές ανοίγουν σε όλη τη χώρα. Το σωφρονιστικό ίδρυμα Terminal Island «φιλοξενεί»μερικούςαπό τουςπιο βίαιους εγκληματίες στον κόσμο. Ο Καρλ Λούκας καταδικάζεται ισόβιαγια τη δολοφονία ενός αστυνομικού. Και ενώ φαίνεται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θαπεράσει το υπόλοιπο της ζωής του πίσω από τα κάγκελα, η αδίστακτη τηλεοπτική παραγωγός Σεπτέμπερ Τζόουνς εμφανίζεται αναζητώντας διαγωνιζόμενους για ένα βάναυσο νέο reality show, όπου οι φυλακισμένοι μάχονται ενάντια σε αυτοκίνητα-φονικές μηχανές, εξοπλισμένα με θανατηφόρα όπλα. (ΗΠΑ, 2010, 91′)

«Gigli»


Mega, 23.00
Οταν ένας γκάνγκστερ (Μπεν Αφλεκ) αναγκάζεται να συνεργαστεί με γυναίκα-«συνάδελφο» (Τζένιφερ Λόπεζ), κάπου το πράγμα στραβώνει. Οχι μόνο στην υπόθεση της ταινίας αλλά και στην ίδια την ταινία, γιατί η εδώ συνεργασία του Αφλεκ με την πρώην σύζυγό του Λόπεζ αποδείχθηκε το μεγαλύτερο φιάσκο του 2004. Σκηνοθεσία: Μάρτιν Μπρεστ. (ΗΠΑ, 2002, 88′)

HeliosPlus