Ξένες Ταινίες

«Παγκόσμιος στρατιώτης –Αναγέννηση»
(Universal soldier –A new beginning)
Star, 22.00
Μετά τον «Παγκόσμιο στρατιώτη» του 1992 και τον «Παγκόσμιο στρατιώτη: Η επιστροφή» του 1999, ο Ζαν Κλοντ βαν Νταμ το 2009 επανέλαβε τον ρόλο του «αναστημένου» υπερστρατιώτη που αντιμετωπίζει το μένος άλλων «επαναστατημένων» υπερστρατιωτών που θέλουν να τον εξοντώσουν. Το σώμα του παραμένει αξιοζήλευτο και το υποκριτικό ταλέντο του ανύπαρκτο (εμφανίζεται και ως παραγωγός). Σκηνοθεσία: Τζον Χάιαμς. Συμπρωταγωνιστεί το άλλο μεγα-γομάρι της δεκαετίας του 1980, ο Ντολφ Λούντγκρεν. (ΗΠΑ, 200, 80′)

«Ερωτικό αδιέξοδο»
(The heart of me)
ΝΕΡΙΤ, 22.00
Η Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, ο Πολ Μπέτανι και η Ολίβια Γουίλιαμς υποδύονται τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε ένα παράξενο ερωτικό τρίγωνο στο Λονδίνο της δεκαετίας του 1930. Σκηνοθεσία: Ταντέους Ο’ Σάλιβαν. (Αγγλία, 2002, 98′)
Ξένη σειρά

«Psych»
Star, 21.00
Το γυμνό πτώμα ενός άνδρα μετατρέπει την υπόθεση απαγωγής από εξωγήινους σε υπόθεση δολοφονίας. Ο Γκας θα αναγκαστεί να βγει ένα ανεπιθύμητο ραντεβού για να συλλέξει στοιχεία. Ο Σον μαθαίνει ορισμένες λεπτομέρειες για τον πατέρα του, τις οποίες δεν ήταν απαραίτητο να γνωρίζει.

«The Client List»
Mega, 00.30
Η Λινέτ είναι σε κέντρο αποτοξίνωσης και ο Κάιλ σε περιορισμό επειδή επιτέθηκε σε κάποιον άλλον φυλακισμένο. Ενώ η Ράιλι προσπαθεί να κουμαντάρει τα φουσκωμένα έξοδα του σπα, τα διλήμματα χτυπούν ανελέητα τη νεαρή μασέζ, καθώς ένας νέος πελάτης, o τραπεζίτης Ντίλαν, της προσφέρει έναν σκασμό λεφτά για να περάσει μια νύχτα μαζί του.

HeliosPlus