Ελληνική ταινία
«Ο ξεναγός» EΡT2, 21.00
Ο Ιάσονας κατεβαίνει στην Αθήνα, αρχίζοντας τη νέα του καριέρα ως «ξεναγός αρχιτεκτόνων» σε ένα γκρουπ φοιτητών Αρχιτεκτονικής από το εξωτερικό. Σύντομα έρχεται αντιμέτωπος με τις ετερόκλητες απαιτήσεις των φοιτητών, οι οποίοι προτιμούν έναν πολύωρο καφέ από μια ξενάγηση. Παράλληλα, βρίσκεται ξανά με την παλιά του φίλη Μυρσίνη, η οποία τον βλέπει όλο και λιγότερο ως φίλο κι έτσι θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει τα προσωπικά του αδιέξοδα. Πρωταγωνιστούν οι Μιχάλης Οικονόμου, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Kathrin Suckfiel, Anne Marie O’ Sullivan, Francois Renault, Σταυρούλα Κοντοπούλου, Νικόλας Πιπεράς, Michael-John Raftopoulos, Maria Perez. (Eλλάδα, 2010, 94′)
Ξένες ταινίες
«Delivery man: Τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός» STAR, 22.50
Ο Ντέιβιντ είναι ένας απλός άνθρωπος, η ζωή του οποίου ανατρέπεται όταν ξαφνικά μαθαίνει πως έχει φέρει στον κόσμο 533 παιδιά από δωρεές σπέρματος που έκανε πριν από είκοσι χρόνια. Κι ενώ τα παιδιά αυτά γεννήθηκαν και μεγάλωναν σε διάφορα σημεία του πλανήτη, ο ίδιος συνέχιζε τη μίζερη ζωή του. Μετά το αρχικό σοκ, ο Ντέιβιντ συνειδητοποιεί ότι μπορεί τελικά αυτό να είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί ποτέ, ανακαλύπτοντας τον αληθινό του εαυτό αλλά και το πόσο καλός πατέρας θα μπορούσε να γίνει. Πρωταγωνιστούν οι Βινς Βον, Κόμπι Σμόλντερς, Κρις Πρατ, Μπριτ Ρόμπερτσον, Τζακ Ρέινορ, Μπόμπι Μόνιχαν, Σάιμον Ντιλέινι. (ΗΠΑ, 2013, 96′)
«Κεραυνοβόλος έρωτας» ΣΚΑΪ, 00.30
Ο δημοφιλής και ατίθασος νεαρός Landon Carter (Σέιν Γουέστ) δέχεται έπειτα από πίεση να συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση του σχολείου του. Εκεί, γνωρίζει και ερωτεύεται την Jamie Sullivan (Μάντι Μουρ), κόρη του ιερέα της πόλης. Η Jamie όμως έχει ήδη τακτοποιήσει τη ζωή της σε πολύ συγκεκριμένα πλαίσια, και εκτός αυτού έχει και ένα μεγάλο μυστικό. (ΗΠΑ, 2002, 101′)

HeliosPlus