Η Lady Gaga, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και άλλες διάσημες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος γίνονται καρτούν για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία της Disney με τίτλο «Electric Holiday» που παρακολουθεί την πορεία της Μίνι Μάους μέχρι την … Εβδομάδα Μόδας των Παρισίων.

Ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Lanvin, Αλμπέρ Ελμπάζ και άλλες διασημότητες γίνονται επίσης καρτούν που παίρνουν μέρος στην ταινία η οποία έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στο πολυκατάστημα Barney’s της Νέας Υόρκης από τις 14 Νοεμβρίου. Στην ταινία μερικοί από τους πιο δημοφιλείς ήρωες της Disney βάζουν τα καλά τους.

Η Μίνι Μάους είναι ντυμένη με την υπογραφή Lanvin, η Νταίζι Ντακ φοράει Dolce & Gabbana, η Κρουέλα Ντε Βιλ λανσάρει Ric Owens, o Μίκυ Μάους Balenciaga και η Χιονάτη Nina Ricci.

Η Lady Gaga και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ βρίσκονται πρώτη σειρά κάτω από την πασαρέλα μαζί με το σούπερ μόντελ, Ναόμι Κάμπελ και άλλους σταρ. «Εκπροσωπούν τη μαγεία και η γιορτινή περίοδος στα Barney’s χρειάζεται να είναι λίγο μαγική και να έχει εκπλήξεις», ανέφερε ο Μαρκ Λι, επιτελικό στέλεχος του Barney’s.