Νέα υπηρεσία παροχής οδικής βοήθειας εγκαινίασε πρόσφατα η εταιρεία πετρελαιοειδών BP για τους πελάτες της, σε συνεργασία με τον ασφαλιστικό όμιλο Interamerican.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η οδική βοήθεια παρέχεται με την σύναψη ενός ετήσιου συμβολαίου, με κόστος 9,90 ευρώ και καλύπτει τόσο τα οχήματα στην Ελλάδα όσο και την υπόλοιπη Ευρώπη. Δικαιούχοι του παραπάνω συμβολαίου στην ειδική, μειωμένη, τιμή είναι όσοι κάτοχοι ΙΧ αγοράσουν καύσιμα αξίας 40 ευρώ και οι κάτοιχοι δικύκλων και τρικύκλων άνω των 50 κυβικών εκατοστών που αγοράσουν καύσιμα αξίας 20 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα ο πελάτης ΒΡ με την απόδειξη καυσίμων και καταβάλλοντας 9,90 ευρώ, παραλαμβάνει την κάρτα CarHelp.gr με ένα μοναδικό κωδικό. Στη συνέχεια την ενεργοποιεί καλώντας στο 210-9462080 δίνοντας τα στοιχεία του και τον μοναδικό κωδικό της κάρτας ή καταχωρώντας τα στο www.carhelp.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για τους γενικούς και ειδικούς όρους παροχής της υπηρεσίας κάλυψης οδικής βοήθειας, επισκεφτείτε το www.bp.gr ή καλέστε στο 211-1818031.