Στιγμιότυπο από το χριστουγεννιάτικο σόου της Victoria’s Secret. Δεξιά Νίκος Κοκλώνης, Princess Catherine και Prince Alexander (EPA, STUDIO PANOULIS)

Αισθησιακές πόζες από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου για το θρυλικό ημερολόγιο της PIRELLI. Δώδεκα πανέμορφα κορίτσια «εκπροσωπούν» το καθένα ξεχωριστά ένα μήνα του χρόνου.

Ολόχρυσα φτερά στολισμένα με πανάκριβα κρύσταλλα, ρουμπίνια, ζαφείρια και πέρλες. Εσώρουχα κατασκευασμένα από σατέν, μουσελίνες και χειροποίητες δαντέλες. Σανδάλια ψηλά σε στιλ Gladiator ή καμωμένα από μοναδικές, δερμάτινες «πεταλούδες». Η μουσική παίζει δυνατά! Μια από τις νεαρότερες, διασημότερες και πλέον ακριβοπληρωμένες stars της διεθνούς μουσικής σκηνής, η fashion icon Τέϊλορ Σουϊφτ να χαρίζει μοναδικές στιγμές στο catwalk.

Η όμορφη Τέϊλορ δεν ήταν αυτή η οποία περπάτησε στην πασαρέλα. Το κορίτσι απλά τραγούδησε τις μεγάλες της επιτυχίες. Τα top models της εποχής μας ήταν αυτά τα οποία δημιουργούσαν εκρηκτικό σκηνικό αποκλειστικά για τους τυχερούς και τυχερές οι οποίοι κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν θέση στο «London Earls Court».

Το φαντασμαγορικό show της περίφημης σειράς εσωρούχων Victoria’s Secret είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στο Λονδίνο. Οι ιθύνοντες της εταιρείας η οποία ως γνωστό εδώ και πολλά χρόνια δημιουργεί τα πλέον σέξι εσώρουχα σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσίαζαν στο παρελθόν τις συλλογές τους στην Νέα Υόρκη. Το επίσημο show πραγματοποιήθηκε πριν μερικά εικοσιτετράωρα στην Βρετανική πρωτεύουσα παρουσία μεγαλοεπιχειρηματιών, jet setters και διασήμων μετρ του χώρου της μόδας. Είχαν προηγηθεί χιλιάδες πρόβες και φωτογραφήσεις στα παρασκήνια κυρίως με τις δύο Βραζιλιάνες ντίβες Αντριάνα Λίμα και Αλεσάντρα Αμπρόσιο. Οι δύο κορυφαίες μοντέλες φόρεσαν ως γνωστό τα Fantasy Bras. Η κατασκευή τους κόστισε τρία εκατομμύρια λίρες. Σουτιέν φτιαγμένα από μπριγιάν, ρουμπίνια, διαμάντια και χρυσό 18 καρατίων.

Τα Αγγελούδια στο Λονδίνο, οι ντίβες της PIRELLI στο Μιλάνο

Οι επονομαζόμενες «Queens of the Catwalk» Αντριάνα και Αλεσάντρα βρέθηκαν μαζί στην πασαρέλα με όλα τα top models της εποχής μας. Η καλλονή Ντούτσεν Κρουζ η οποία δημιούργησε «πανικό» με τις τέλειες αναλογίες της πέντε μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Η Κάρλι Κλός, η Κάντις Σουάνπολ (πέρυσι είχε φορέσει εκείνη το συλλεκτικό διαμαντένιο σουτιέν), η Μπεχάτι Πρίνσλο, η Λίντσεϋ Έλιγκσον, η Λίλλυ Ντόναλτσον, η Έλσα Χόκ κ.α. Ακολούθησε big party σε private club του Λονδίνου.

Το πολυσυζητημένο ημερολόγιο της PIRELLI παρουσιάστηκε στο Μιλάνο. Η πρόσκληση για την παρουσίαση του ημερολογίου είχε κατακόκκινο φλογερό χρώμα. Ήταν ένα εντυπωσιακό gala dinner, αυτό που είχαν ετοιμάσει οι ιθύνοντες της παγκοσμίου φήμης αυτής «προσπάθειας».

Μην ξεχνάμε ότι στο παρελθόν για το ημερολόγιο είχαν φωτογραφηθεί η Μόνικα Μπελούτσι, η Σίντι Κρόφορντ, η Κέιτ Μος, η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Ναόμι Κάμπελ και άλλες διάσημες, sexy πανέμορφες γυναίκες.

Οι αισθησιακές καλλονές

Τα κορίτσια για το ημερολόγιο του 2015 «στήθηκαν» μπροστά στο φακό του κορυφαίου Στήβεν Μεϊζέλ. Κορίτσια όμορφα, super sexy με εσώρουχα σε μαύρο, κόκκινο με λεπτομέρειες από δέρμα.

Ανάμεσά τους η Άννα Έβερς η οποία καθόταν πάνω σε ένα ποδήλατο, η Πρίνσλο, η Αμπρόσιο, η Τζίτζι Χάντιντ, η Κάρολιν Μέρφι, η Κάμερον Ράσελ, η Ιζαμπέλι Φοντάνα, η Ράκελ Ζίμμερμαν, η Κάρεν Έλσον, η Τζόαν Σμόλς κ.α.

Η πληθωρική (το βάρος της φτάνει τα 90 κιλά δεν έχει όμως ίχνος κυτταρίτιδας) Αμερικάνικης καταγωγής Κάντι Χάφιν φωτογραφίζεται για τον μήνα Απρίλιο. Την επιμέλεια της φωτογράφισης είχε η πρώην διευθύντρια της Γαλλικής «Vogue» Καρίν Ρόϊτφελντ.


Ριάννα, Σεϊντού με διαμάντια Chopard

Σε γιορτινή διάθεση και η super star της παγκόσμιας μουσικής σκηνής Ριάννα. Η τραγουδίστρια η οποία μας έχει συνηθίσει σε τολμηρές και εκκεντρικές εμφανίσεις φόρεσε για τις ανάγκες του Diamond Ball, «σεμνή» μακριά τουαλέτα σε βαθύ μπλε και τα εντυπωσιακά κίτρινα διαμάντια της Chopard. Τα κοσμήματα του εμβληματικού Ελβετικού οίκου επέλεξε και η όμορφη Γαλλίδα star Λεά Σεϊντού στην παρουσίαση της νέας ταινίας του Πράκτορα 007.

Η Λεά με τα διαμαντένια σκουλαρίκια της και ένα πολύ κομψό μαύρο φόρεμα συνδυασμένο με ζώνη και πέδιλα από φίδι, έλαμπε στο πλευρό της Μόνικα Μπελούτσι και του Ντάνιελ Κρέγκ.


Η Λίβ Τάιλερ φοράει μακριά μαύρη τουαλέτα με λεπτομέρειες από κόκκινη μουσελίνα στις βραδινές εμφανίσεις της.

Τα πάσχοντα παιδιά χρειάζονται την βοήθεια των ισχυρών της οικονομίας

Ο μεγιστάνας Σταύρος Νιάρχος πολλά χρόνια πριν μαζί με άλλους σημαντικούς Έλληνες εφοπλιστές και επιχειρηματίες ήταν από τους πρώτους οι οποίοι ενίσχυσαν την ΕΛΕΠΑΠ. Με τη βοήθεια τους δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό σωματείο το οποίο προσφέρει καθημερινά και με συνέπεια στα παιδιά με κινητικά προβλήματα. Η ΕΛΕΠΑΠ παραμένει στην πρώτη γραμμή.

Σήμερα υπάρχουν στην Ελλάδα πάρα πολλά σωματεία, εταιρείες, οργανισμοί που προσπαθούν να βοηθήσουν τα πάσχοντα παιδιά. Η οικονομική κρίση όμως κάνει τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα. Οι περισσότεροι φιλανθρωπικοί οργανισμοί αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα. Κάποιοι από αυτούς ίσως σταματήσουν τη λειτουργία τους. Η καθημερινότητά τους είναι εξαιρετικά δύσκολη. Και εδώ έρχονται και πάλι εφοπλιστές και επιχειρηματίες για να βοηθήσουν. Μεγάλα ονόματα του χώρου του shipping και των επιχειρήσεων όπως οι οικογένειες Τσάκου, Κωνσταντακόπουλου, Τσαβλίρη, Καμπάνη, Πατέρα, επιχειρηματίες όπως η Άννα Σκλαβενίτη, ο Σωτήρης Πράπας, ο Νίκος Κοκλώνης, η Φανή Λεβέντη, η Ελίνα Αναγνωστοπούλου βοήθησαν και βοηθούν τις σημαντικές φιλανθρωπικές δραστηριότητες του πριγκιπικού ζεύγους της Γιουγκοσλαβίας Αλέξανδρου και Αικατερίνης. Η πριγκίπισσα Αικατερίνη με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο (ιδιαίτερα σε αυτό που αφορά πάσχοντα παιδιά) έχει αρωγούς στην προσπάθειά της ισχυρούς εφοπλιστές και επιχειρηματίες.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Όλοι πρέπει να βοηθήσουν για να βλέπουμε περισσότερα χαρούμενα παιδικά προσωπάκια…