Φιλανθρωπικό Flash Mob την Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος, διοργανώνει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με το Hard Rock Cafe Athens. Μ’ αυτή τη διαφορετική εκδήλωση καλούν μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν προκειμένου να στηρίξουν τα παιδιά, που έχουν ανάγκη, αλλά και να διασκεδάσουν.

«Ψάχναμε ένα πρωτότυπο τρόπο να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και καταλήξαμε σ’ αυτή την εκδήλωση. Την Παρασκευή στις 20:00 στην πλατεία Συντάγματος θα ακουστεί, ξαφνικά μουσική από τα μεγάφωνα και ομάδες εθελοντών θα αρχίσουν να χορεύουν μια πεντάλεπτη χορογραφία του Michael Jackson. Έπειτα θα ακολουθήσουν κι άλλες χορογραφίες για μισή ώρα περίπου. Το πάρτυ θα μεταφερθεί στο Hard Rock Cafe Athens στη Φιλελλήνων με μουσική από dj. Μέρος μάλιστα των εσόδων από την κατανάλωση θα διατεθεί στο ‘Μαζί για το Παιδί’» αναφέρει η κυρία Μαρία Χατζηνικολάκη, υπεύθυνη Επικοινωνίας από την ένωση«Μαζί για το Παιδί».
Οι προετοιμασίες γι’ αυτή την εκδήλωση έχουν ξεκινήσει ένα μήνα πριν με την συμβολή ερασιτεχνικών ομάδων χορού αλλά και απλών εθελοντών, οι οποίοι ήθελαν να συμμετέχουν και παράλληλα να βοηθήσουν. Η χορευτική ομάδα Michael Jackson choreography ανέλαβε να φτιάξει την χορογραφία και να μας την διδάξει. Στο χώρο του Hard Rock Cafe Athens έγιναν έξι πρόβες, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να ενημερωθούν από την ομάδα μας στο Facebook «Μαζί για το Παιδί-Hard Rock Café Flash Μob» .

Έχει σχεδιαστεί κι ένα συλλεκτικό T-shirt, ειδικά γι’ αυτή την ξεχωριστή μέρα, προσφορά του Hard Rock Cafe Athens, το οποίο θα διατίθεται προς 5 ευρώ σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει και οικονομικά και τα έσοδα θα πάνε εξ’ ολοκλήρου στην ένωση «Μαζί για το Παιδί».
(Σημεία πώλησης: Hard Rock Café Athens- Hard Rock Café Glyfada).