Το περασμένο Σάββατο χιλιάδες φίλοι του βουνού – περισσότεροι από 5.500 χιονοδρόμοι και επισκέπτες – βρέθηκαν στις πίστες του Παρνασσού ανταποκρινόμενοι στο All Day Powder Party που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Χιονοδρομικό Κέντρο σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ).

Από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ, άνθρωποι κάθε ηλικίας απόλαυσαν το χιονοδρομικό αλλά και το αγαπημένο τους σκι στο φρέσκο και άφθονο χιόνι του Μαρτίου.

Οι μουσικές των djs, τα πυροτεχνήματα, οι λαμπαδηδρομίες καθώς και το ζεστό κρασί που προσφέρθηκε στον κόσμο συνέβαλαν στο αμείωτο κέφι όλων.

Ο καλός καιρός βοήθησε ώστε η μέρα να κυλήσει ευχάριστα και να κλείσει με ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, ένα υπέροχο θέαμα που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι από την κορυφή του Ηρακλή και του Βάκχου.

Το πάρτι και η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου αποτελεί την αφορμή για μια ανοιχτή πρόσκληση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού σε όλους και για τις επόμενες ημέρες, αφού ο καιρός είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για όλα τα χιονοδρομικά σπορ.