Η γνωστή ηθοποιός, η οποία συμμετέχει στη ταινία «Kung Fu Panda 2», που αναμένεται να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 26 Μαΐου, δήλωσε σε συνέντευξή της στην ιστοσελίδα USA Today ότι δέχθηκε ήδη την πρώτη της κριτικήτα από τα έξι της παιδιά – τον 9χρονο Μάντοξ, τον 7χρονο Παξ, την 6χρονη Ζαχάρα, την 4χρονη Σιλό και τα 2χρονα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν.

Πριν από λίγες μέρες όλη η οικογένεια βρέθηκε στα στούντιο της Dream Works για να παρακολουθήσει ένα απόσπασμα από το σίκουελ της μεγάλης επιτυχίας του 2008 «Kung Fu Panda», όπου η Αντζελίνα μαζί με τον ηθοποιό-μουσικό Τζακ Μπλακ δανείζουν τις φωνές τους στους βασικούς ήρωες της ταινίας.

«Τα παιδιά κάθισαν σε ένα δωμάτιο και άρχισαν να κάνουν σχόλια του τύπου «Αυτό δεν είναι πολύ αστείο μαμά» και διάφορα άλλα» δήλωσε η Τζολί. «Η κριτική τους με κάνει να αισθάνομαι ανταγωνιστική, ακόμη και αν ξέρω ότι τα παιδιά μου βρίσκουν πολύ πιο κουλ τον Τζακ Μπλάκ από την μαμά τους» συμπλήρωσε με χιούμορ.

Αν και η πρώτη ταινία ήταν πολύ μεγάλη εισπρακτική επιτυχία και «είναι από τις αγαπημένες των παιδιών μου, ακόμη αμφιβάλω για τα φωνητικά μου ταλέντα» πρόσθεσε η 36χρονη σταρ.

«Όταν ακούω τη φωνή μου την βρίσκω πολύ βαρετή και καθόλου ενδιαφέρουσα και αυτό με κάνει να ντρέπομαι γιατί δεν ξέρω πως να την χειριστώ. Βλέπετε δεν είμαι μουσικός».

Ο Τζακ Μπλακ όπως η ίδια αναφέρει ήταν το μεγάλο της στήριγμα. «Όπως και τα παιδιά μου έτσι και εγώ λατρεύω τον Τζακ. Τον έχω παρακολουθήσει σε ό, τι έχει κάνει, αλλά αυτό για το οποίο τον θαυμάζω πάρα πολύ είναι για το ταλέντο του στη μουσική. Κάτι στο οποίο εγώ δεν έχω καμία έφεση. Γι ‘αυτό πάντα πίστευα ότι είναι τέλειο για έναν ηθοποιό σαν όλους εμάς να είναι ταυτόχρονα και αστέρι της ροκ. Τον θαυμάζω πολύ»».

Όμως δεν ήταν μόνο τα σχόλια των παιδιών της που προβλημάτισαν την ηθοποιό. Το στόρι της ταινίας ήταν ένα ακόμα θέμα που προκάλεσε άγχος στο ζευγάρι, καθώς αφορά στις μη παραδοσιακές οικογένειες και αγγίζει το πολύ λεπτό ζήτημα της υιοθεσίας.

«Ανησυχούσαμε για το πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά στο θέμα της ταινίας», λέει, σημειώνοντας ότι τόσο η ίδια όσο και Πιτ είχαν αγωνία για το αν θα έπρεπε να συζητήσουν όλη την υπόλοιπη νύχτα γι’ αυτό το θέμα. «Τελικά όλα εξελίχθηκαν ομαλά. Άλλωστε ποτέ δεν κρυβόμαστε και πάντα μιλάμε ανοιχτά για όλα» πρόσθεσε η Τζολί.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες αυτό το καλοκαίρι