Χωρίς εισιτήρια προσπάθησαν να εισέλθουν στην Uber Arena του Βερολίνου, όπου διεξάγεται το Final Four της Euroleague, οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε.

Υπήρξε μάλιστα και τραυματισμός Ελλήνων φιλάθλων κατά την αναστάτωση που δημιουργήθηκε.

Όλα αυτά πριν η τουρκική ομάδα έρθει αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης. Εξαιτίας των επεισοδίων ο αγώνας ξεκίνησε με περίπου 25 λεπτά καθυστέρηση. 

Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας

«Σήμερα το απόγευμα αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την Uber Arena, με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα και μπουκάλια.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτή την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή», ανέφερε η Polizei Berlin.