Ζωντανή φέρεται να είναι η Γερμανίδα Σάνι Λούκ, η οποία θεωρείτο ένα από τα θύματα της επιδρομής της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ.

Η μητέρα της ισχυρίστηκε ότι έλαβε μήνυμα από την Παλαιστίνη ότι η κόρη της είναι ακόμη ζωντανή και κάνει έκκληση στην γερμανική κυβέρνηση να κινηθεί γρήγορα και να βγάλει την κόρη της από τη Γάζα.

Η μητέρα της, φοβήθηκε ότι η Σάνι Λούκ ήταν νεκρή αφού είδε ένα βίντεο που έδειχνε τη κόρη της αναίσθητη σε ένα αυτοκίνητο μετά την απαγωγή της από τη Χαμάς

Η μητέρα της, δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild: «Τώρα έχουμε στοιχεία ότι η Σάνι είναι ζωντανή αλλά έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο».

«Δεν ζητάμε, απαιτούμε από τη γερμανική κυβέρνηση να δράσει γρήγορα. Πρέπει να δράσετε γρήγορα και να βγάλετε την Σάνι από τη Λωρίδα της Γάζας!» δήλωσε η γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι σε βίντεο που κυκλοφορεί μέσω της πλατφόρμας Χ (πρώην Twitter) εικονίζεται ένα αγροτικό όχημα, στο πίσω μέρος του οποίου είναι ξαπλωμένη και ακίνητη μια νεαρή γυναίκα (Σάνι Λούκ), φορώντας μόνο τα εσώρουχα και τις μπότες της, ενώ στα μαλλιά της διακρίνεται αίμα.

Γύρω της ένοπλοι Παλαιστίνιοι φωνάζουν «Αλαχού Ακμπάρ» και την παρουσιάζουν ως τρόπαιο στο πλήθος που ζητωκραυγάζει. Άνδρες και παιδιά κυνηγούν το όχημα και ένα μικρό αγόρι φτύνει περιφρονητικά τη γυναίκα.