Το κατώφλι των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην πλατεία Ελευθερίας (στην Κουμουνδούρου) πέρασε το απόγευμα της Τετάρτης, ανήμερα του Αγίου Αθανασίου, ο Ευάγγελος Αντώναρος στη σκιά της προετοιμασίας των ψηφοδελτίων.

Ο τελευταίος κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή και εκ των πιο σκληρών επικριτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της σημερινής Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα.

Για τους μυημένους ήταν μια αναμενόμενη συνάντηση. Μπορεί να άργησε να γίνει, αλλά ήταν επιθυμία και των δυο. Εξάλλου, ο Ευ. Αντώναρος θεωρείται πρόσωπο που αξίζει της προσοχής στο επιτελείο του Αλ. Τσίπρα και σε σημαντικό τμήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Αναπόφευκτα η συζήτηση επικεντρώθηκε και στην επικείμενη εκλογική μάχη, αλλά όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Βήμα, δεν «κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Ευ. Αντώναρου, αν και υπάρχει πολύ θετικό κλίμα στην ηγετική ομάδα, ενώ και από τις οργανώσεις η πλειοψηφία των μηνυμάτων είναι υπέρ του.