Μια ευχάριστη έκπληξη στους εκατοντάδες υποστηρικτές του, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και δύο μέρες έξω από το νοσοκομείο Walter Reed όπου νοσηλεύεται, επεφύλασσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανήρτησε νέο βίντεο στο twitter, στο οποίο αφού ευχαριστούσε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τη δουλειά που έχουν κάνει, υποσχέθηκε μια μεγάλη έκπληξη στους οπαδούς που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα εθεάθη έξω από το Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο, μέσα σε πολυτελές αυτοκίνητο, φορώντας μάσκα και κουστούμι να χαιρετάει όσους βρίσκονταν εκεί.

Δείτε το βίντεο:

«Έμαθα πολλά για τον κοροναϊό»

Νωρίτερα, στο βίντεο που ανήρτησε στο twitter, έκανε λόγο για ένα… πολύ ενδιαφέρον ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου έμαθε πολλά για τον κοροναϊό.

«Έμαθα πολλά πηγαίνοντας στο σχολείο. Αυτό είναι το αληθινό σχολείο. Δεν είναι σαν τα άλλα σχολεία που διαβάζεις βιβλία. Το καταλαβαίνω. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Θα σας πω περισσότερα για αυτό. Στο μεσοδιάστημα, αγαπάμε τις ΗΠΑ» λέει.

Αναφορικά με την έκπληξη εξήγησε πως «δεν λέω σε κανέναν εκτός από εσάς, αλλά πρόκειται να κάνω μια μικρή έκπληξη. Ίσως λοιπόν να φτάσω εκεί πριν με δείτε» κατέληξε.

Μετά τη βόλτα επέστρεψε στο νοσοκομείο.

«Ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε μια σύντομη βόλτα με μοτοσικλέτα της τελευταίας στιγμής για να χαιρετήσει τους υποστηρικτές του έξω και τώρα επέστρεψε στην Προεδρική Σουίτα μέσα στον Walter Reed» λέει ο υπεύθυνος Τύπου του Λευκού Οίκου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι δεν γνώριζε για την «βόλτα» του Τραμπ έξω από το νοσοκομείο.