Συναγερμός σήμανε στο Ρέντιγνκ της Μεγάλης Βρετανίας μετά από επίθεση με μαχαίρι. Πληροφορίες κάνουν λόγο μάλιστα για πολλούς τραυματίες.

Βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αρκετοί άνθρωποι δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Ρέντινγκ και η αστυνομία βρίσκεται στην περιοχή και ερευνά αναφορές για το περιστατικό.

Στο σημείο, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί διαδήλωση του κινήματος Black Lives Matter.

Επιβεβαιώνει η αστυνομία

Η αστυνομία του Thames Valley, επιβεβαίωσε πως γνωρίζουν για τις αναφορές που κάνουν λόγο για το περιστατικό, δηλώνοντας πως «αστυνομικοί βρίσκονται στο σημείο και ερευνούν την υπόθεση».

Τουλάχιστον τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Μια πηγή είπε στην Telegraph ότι τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, με τους γιατρούς να κάνουν να κάνουν προσπάθειες ανάνηψη.

Βίντεο από την επίθεση

Βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει τραυματιοφορείς να σπεύδουν στο σημείο και τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να αιμορραγούν και να βρίσκονται στο έδαφος, σε ένα πάρκο.

Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει το βίντεο ανεξάρτητα.

Ο επικεφαλής του δήμου του Ρέντινγκ καλεί τους πολίτες να μείνουν μακριά από το σημείο αυτό, όπου η αστυνομία αντιμετωπίζει ένα «σοβαρό περιστατικό».