Με τα χέρια σου μπορείς να είσαι τόσο ΖΕΝ όσο και ο Handy Yoga

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Μπορείς να κάνεις τη στάση του δέντρου, του κάτω σκύλου και τον χαιρετισμό του ήλιου. Να πειθαρχήσεις τις κινήσεις και τη βούληση όλων των δακτύλων σου. Να απελευθερώσεις πνευματικά κάθε σπιθαμή τους. Γιατί με τα χέρια σου μπορείς να κάνεις τα πάντα. Και, τώρα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις και κάτι που έχει σημασία για σένα αλλά και για ολόκληρη την οικογένειά σου. Πληκτρολόγησε με τα χέρια σου την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nndirect.gr, συμπλήρωσε τα στοιχεία βήμα – βήμα και απόκτησε την ασφάλεια υγείας online NN Direct Health. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που μπορείς να κλείσεις για σένα με μόνο από 30€/μήνα. *

Το NN Direct Health προσφέρει κάλυψη σε ένα δίκτυο 40 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα, δωρεάν εξετάσεις αξίας έως και 300€ σε διαγνωστικά κέντρα της Βιοϊατρικής, ιατρικές επισκέψεις με μόλις 10€, δωρεάν check up και άμεση μεταφορά σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης με την Greek Flying Doctors.

Με όλα αυτά τα προνόμια και τις παροχές ασφάλειας υγείας ζεν αγχώνεσαι για τίποτα, γιατί έχεις την NN HELLAS δίπλα σου. Είναι στα χέρια σου να αποκτήσεις το NN Direct Health τώρα!

Δες εδώ το χαλαρωτικό video με το νέο πρόγραμμα του Handy Yoga.

*Ενδεικτικό μηνιαίο κόστος για τον 1ο χρόνο, για έναν ασφαλισμένο ηλικίας 30 ετών

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk