Ν. Μανιός: Πιστωτικό γεγονός σε 15 ημέρες αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι

Προειδοποιήσεις για το ενδεχόμενο ατυχήματος απευθύνουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. «Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός. «Αν οδηγηθούμε σε αδιέξοδο, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Αν δεν υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, σε 15 ημέρες θα έχουμε πιστωτικό γεγονός» προειδοποίησε την Κυριακή μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός.

Η βουλευτής του Ποταμιού, Χριστίνα Ταχιάου, σχολίασε: «Πάγωσα με το δεκαπενθήμερο για το πιστωτικό γεγονός του κ. Μανιού».

«Για την πληρωμή μισθών και συντάξεων και την πληρωμή δανειακών υποχρεώσεων μας λείπουν 2 δισεκ. ευρώ, ή θα βρεθούν από κάπου ή θα γίνει πιστωτικό γεγονός συμφωνώ με τον κ. Μανιό» δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν οδηγηθούμε σε αδιέξοδο, θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, με αποτέλεσμα να ενισχυθεί επικίνδυνα και η οικονομική και η γεωπολιτική αστάθεια διεθνώς» δηλώνει εν τω μεταξύ στην Αυγή της Κυριακής ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.