Στο νέο τεύχος του ΒΗΜΑGourmet ετοιμάζουμε ανοιξιάτικες πίτες και τάρτες με τους θησαυρούς της ελληνικής γης. Μαγειρεύουμε θαλασσινά με ούζο και εύκολους μεζέδες για να συνοδεύσετε το ούζο σας. Βάζουμε τα νόστιμα τυριά του τόπου μας σε ευφάνταστες συνταγές και πειράζουμε δημιουργικά τον μουσακά. Επίσης, πειραματιζόμαστε με τις πράσινες ελιές Χαλκιδικής ΠΟΠ και φτιάχνουμε υπέροχα γλυκά με γιαούρτι. Και, όπως σε κάθε τεύχος, στρώνουμε καθημερινό και κυριακάτικο τραπέζι και προτείνουμε στις μαμάδες εύκολες και υγιεινές συνταγές.