Β. Καπερνάρος: «Κάποιοι θέλουν το δήμαρχο της Αθήνας άβουλο, για να μη διεκδικεί»

Την Τρίτη 13 Μαΐου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μίλησε στον Βήμα fm για τη μάχη στο Δήμο Αθηναίων

Την Τρίτη 13 Μαΐου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε στις «Πρωινές Διαδρομές» και στους Βασίλη Αδαμόπουλο και Σωτήρη Ξενάκη για τη μάχη στο Δήμο Αθηναίων.{{{ audio1 }}}

Για τις εκλογές στην Αθήνα

«Αυτές οι εκλογές θα ανατρέψουν πάρα πολλά πράγματα του παρελθόντος, διότι τα χάλια της Αθήνας είναι πολύ μεγαλύτερα από τα χάλια της Ελλάδας. Είναι σκοπός για κάποιους, διότι θέλουν την Αθήνα έτσι ακριβώς και το δήμαρχο άβουλο, ενδοτικό, ενδόσιμο και δεδομένο και γι’ αυτό προσπαθούν ο δήμαρχος να είναι τέτοιας προσωπικότητας, για να μην κάνει ρήξεις.

Τι θα κάνουμε εμείς; Θα την επανιδρύσουμε (τη Δημοτική Αστυνομία), έχοντας το νομικό πλάνο και φτιάχνοντας δημοτικές εταιρείες που θα προσλάβουν και θα κάνουν μια πραγματική Δημοτική Αστυνομία με πλάνο και αποδοτική. Επίσης, την επαναπρόσληψη των σχολικών φυλάκων που θα συμβάλλει στην ενίσχυση της ασφάλειας.

Θέλουμε επίσης τοπικά δημοψηφίσματα για το τζαμί, που επί των ημερών μας δεν θα γίνει, και άλλα σοβαρά θέματα, όπως το mall που έγινε στο Μαρούσι και θα έπρεπε να γίνει πρώτα δημοψήφισμα, εάν κάθε δημοτικό διαμέρισμα θα θέλει να καταστρέψει το οικοσύστημά του.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk