Η Ανίτα Έκμπεργκ τίναζε με μοναδικό στυλ τα πλούσια ξανθά, μακριά μαλλιά της. Η sexy , πληθωρική ηθοποιός δημιούργησε «σχολή» μέσα από την ταινία “La Dolce Vita”. Όλες οι γυναίκες προσπαθούσαν να μιμηθούν το νέο sex symbol με την εκτυφλωτική λάμψη. Τα κορίτσια έμαθαν να αναδεικνύουν τα στήθος και τις καμπύλες τους «τυλιγμένες» σε μακριά, στενά φορέματα από σιφόν και μετάξι. Η Tζίνα Λολομπρίτζιτα, η Σοφία Λόρεν, η Κλαούντια Καρντινάλε και αργότερα η Μόνικα Μπελούτσι χάρισαν ανεπανάληπτες σκηνές-πολύτιμα δώρα στον ανδρικό πληθυσμό μέσα από την μεγάλη οθόνη.

Εντυπωσιακές, πληθωρικές, απίστευτα sexy .Ντυμένες με ρούχα διάσημων Ιταλών σχεδιαστών και πανάκριβα ογκώδη κοσμήματα όπως αυτά που προτείνει ο οίκος Chopard για το 67ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών. Ο ελβετικός οίκος και η Caroline Scheufele «ξαναζωντανεύουν» την μαγεία των studio της Cinecittà. Η σκέψη γυρίζει πίσω στο χρόνο. Οι μυθικές ιταλίδες σταρ. Γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο στα κορυφαία private clubs της Ρώμης.
Η νεότερη Μόνικα Μπελούτσι ίσως δεχθεί για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ένα πανάκριβο κόσμημα. Δώρο από κάποιο πάμπλουτο θαυμαστή της. Με την λάμψη των διαμαντιών.

Υπάρχουν άλλωστε τόσο πολλοί πάμπλουτοι κύριοι οι οποίοι μετά το χωρισμό της από τον Βενσάν Κασέλ τρέχουν ξοπίσω της. Η πανέμορφη Μόνικα επιμένει ότι είναι μόνη. Ποιος μπορεί όμως να πιστέψει ότι η εκρηκτική Μπελούτσι θα περάσει ολομόναχη αυτό το ξεχωριστό βράδυ; Μάλλον κανείς…

Top models και super stars
Οι ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη είναι πανέτοιμες να γιορτάσουν το Valentine’s Day. Με κόκκινα κρασιά, τούρτες σε σχήμα καρδιάς και μικρά χαριτωμένα αρκουδάκια. Φορώντας sexy μαύρα και κόκκινα εσώρουχα. Ακριβώς όπως η Αντριάνα Λίμα, η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, η Κάντις Σουάνπολ, η Ιρίνα Σάικ, η Κέτ Άπτον, η Ντούτζεν Κρόες (παραμένει sexy αν και βρίσκεται στους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της).

Η Σακίρα, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Ριάνα, η Μπιγιονσέ. Οι τέσσερις πιο πετυχημένες και επιθυμητές γυναίκες της διεθνούς μουσικής σκηνής. Γιορτάζουν το St. Valentine’s Day στο πλευρό των συντρόφων τους. Η Ριάνα δηλώνει βέβαια ότι περνάει και… μόνη της καλά. Τυλιγμένη σε αρωματικά αφρόλουτρα. Με… χιλιάδες κόκκινα κεριά γύρω της.
Η Τζένιφερ Λώρενς, η Έμα Γουότσον, η Μαρκότ Ρόμπι είναι σίγουρα οι πιο sexy stars στον χώρο της 7ης Τέχνης. Νεαρές, ξανθές, απόλυτα επιθυμητές.

Τα καυτά κορίτσια του Σότσι
Οι sexy αθλήτριες των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι (δεν διστάζουν να φωτογραφηθούν σε απίστευτα αισθησιακές πόζες στο χιόνι) γιορτάζουν… μόνες. Οι σύντροφοί τους βρίσκονται μίλια μακριά. Οι ίδιες δεν δείχνουν να ενοχλούνται. Αρκετές άλλωστε από αυτές δηλώνουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook ότι στις χιονισμένες πλαγιές του Σότσι ψάχνουν τον άνδρα που θα τις συγκλονίσει…
Οι φωτό των γοητευτικότερων γυναικών του πλανήτη είναι δώρο στον ανδρικό πληθυσμό για την σημερινή μέρα. Μια μέρα τυλιγμένη με εκρηκτικές κόκκινες καρδιές.