Το θρυλικό μοντέλο Στέφανι Σέιμουρ επέλεξε η εταιρεία ομορφιάς Estée Lauder ως τη νέα της πρέσβειρα για τις παγκόσμιες διαφημιστικές της καμπάνιες.

Μπορεί η πανέμορφη αμερικανίδα να μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90, αφού είναι μία από τα «χρυσά κορίτσια» εκείνης της εποχής, αλλά στα 45 της χρόνια δείχνει πιο λαμπερή και εντυπωσιακή από ποτέ. Η ακτινοβολία που εκπέμπει αποτελεί παράδειγμα για κάθε γυναίκα, αποδεικνύοντας ότι όταν αγαπάς και φροντίζεις τον εαυτό σου τότε αυτός σε ανταμείβει με τον καλύτερο τρόπο!

«Η Στέφανι είναι το απόλυτο σύμβολο ομορφιάς» δήλωσε σχετικά η Τζέιν Χέρτζμαρκ Χούντις, Global Brand President της Estée Lauder. «Είναι όμορφη και πετυχημένη στον χώρο της μόδας, της ψυχαγωγίας και της ζωής, και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που την καλωσορίζω στην εταιρεία.»

«Είναι τιμή μου που πλέον ανήκω στην οικογένεια της Estée Lauder» είπε από την πλευρά της η Σέιμουρ. «Όταν ήμουν μικρή, η μητέρα μου είχε ένα όνειρο για μένα και αυτό ήταν να γίνω μοντέλο της Estée Lauder! Επομένως πρόκειται για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.»

Εμείς σίγουρα είμαστε ενθουσιασμένες με αυτή την είδηση και αναμένουμε με ανυπομονησία το αποτέλεσμα!