Food pairing

Από τον Νεκτάριο Ντάλλα

1.Τζιν/Beefeater 24: Ισορροπήστε το φίνο άρωμά του με τον πικάντικο, όξινο χαρακτήρα λαχανικών σε τουρσί.

2.Ουίσκι/Chivas Regal 18 ετών: Η πικάντικη γεύση και η μακρά του επίγευση εντείνονται όταν συνδυάζεται με τη βουτυρένια αίσθηση του ροκφόρ και λίγα αποξηραμένα σύκα.

3.Ουίσκι /Jameson Select: Η ένταση του αβγοτάραχου δημιουργεί αρμονική αντίθεση με τον απαλό χαρακτήρα του αποστάγματος.

4.Βότκα/Absolut Elyx: Ο κλασικός συνδυασμός με καπνιστό σολομό στην απόλυτη έκφρασή του.

5.Ρούμι/Selección de Maestros: Τι καλύτερο από λίγη bitter σοκολάτα με πορτοκάλι για να αναδείξετε την πλούσια γεύση του από κακάο, καφέ και γλυκό καπνό;



6..Ουίσκι/Chivas Regal 12 ετών:
Αναδείξτε την κρεμώδη γεύση του με ένα ώριμο χαμόν και μερικές ρώγες από δροσερό σταφύλι.


*Δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιανουαρίου 2014

Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk