Αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 στο BHmagazino:

Ο ολιγάρχης του Σκορπιού

Το ΒΗmagazino αφηγείται την ιστορία του Ρώσου ολιγάρχη Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ που ζήλεψε τον Ωνάση. Η σχέση με την Τράπεζα Κύπρου, το δώρο στην κόρη του Εκατερίνα και τα σχέδια για την αξιοποίηση του νησιού. Παράλληλα διηγείται το ένδοξο παρελθόν του Σκορπίου, την εποχή του Αριστοτέλη Ωνάση.

Τζον Λε Καρέ: «Με θεωρώ τελείως ψυχοπαθή»

Παραμένει ο δημιουργός των πιο δημοφιλών μυθιστορημάτων κατασκοπείας παγκοσμίως. Ο πρώην πράκτορας τηςMI5 καιMI6 μιλάει στο ΒΗmagazinoγια τη Μάργκατερ Θάτσερ, τη βρετανική υποκρισία και τη σημασία του ψέματος.

Επιτυχημένοι σχιζοφρενείς

Γίνεται κάποιος να είναι σχιζοφρενείς και ταυτόχρονα επιτυχημένος στη δουλειά του; Η Ελιν Σακς, η πρώτη καθηγήτρια Πανεπιστημίου που έχει διαγνωσθεί με την ασθένεια, προσπαθεί να μας πείσει. Οι επιστήμονες έχουν διαφορετική άποψη.

Η ώρα της αποκαθήλωσης

Με δειλά, αμήχανα βήματα «άνεσης», οι απρόσιτοι σταρ του παρελθόντος προσπαθούν να αποδείξουν πως είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Το ΒΗmagazino ερευνά την καθοδική πορεία της ελληνικήςshowbiz.

Η ιστορία του χρήματος

Από τον Μπαλζάκ μέχρι τη Lehman Brothers, μια λογοτεχνική αφήγηση του πλούτου και των δεινών του.

Συνέντευξη: Καρόλ Μπουκέ

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Σκοτεινό αντικείμενο του πόθου» ήρθε στην Αθήνα και μίλησε στοBHmagazinoγια τη γυναικεία φύση, τη μηδενική της αυτοπεποίθηση και τον Αντι Γούρχολ.