ΠαΣοΚ: Επιστρέφουν οι διαγραφέντες Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Κασσής, Γκερέκου

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, απέστειλε την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλου, ζητώντας για ενταχθούν ξανά στην ΚΟ του ΠαΣοΚ οι βουλευτές Κ. Σκανδαλίδης, Ι.Κουτσούκος, Μιχ. Κασσής και Αντζελα Γκερέκου. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί ότι οι τέσερις ανεξάρτητοι βουλευτές είχαν εγγραφεί κανονικά στις τοπικές τους οργανώσεις και πήραν ενεργό μέρος σε όλες τις προσυνεδριακές διαδικασίες του ΠαΣοΚ.

Η βουλευτής Κέρκυρας Αντζελα Γκερέκου έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την επανένταξή της στην ΚΟ ΠαΣοΚ:

«Αποδέχομαι την πρόσκληση του Προέδρου για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έχω εξάλλου δηλώσει ότι δεν έφυγα ποτέ από το Κίνημα. Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να συμβάλω στο διάλογο για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου που απλώνεται από το μεταρρυθμιστικό κέντρο έως την ανανεωτική, προοδευτική Αριστερά. Διάλογος ο οποίος πρέπει να διεξαχθεί απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις. Αφετηρία γι’ αυτή την επίπονη όσο και αναγκαία διαδρομή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική