Μπιγιονσέ: Θέλω δεύτερο παιδί αλλά… δεν ξέρω πότε

http://www.youtube.com/watch?v=daEBYNtxlDo

Η καλύτερη ημέρα της ζωής της ήταν για την Μπιγιονσέ η ημέρα της γέννησης της κόρης της, Μπλου Άιβι Κάρτερ πριν από περίπου ένα χρόνο κι ένα μήνα στις 7 Ιανουαρίου του 2012.

Σε μια εξομολόγηση που έκανε στο πλαίσιο της φωτογράφισης για το εξώφυλλο της αμερικάνικης Voque (τεύχος Μαρτίου), η 31χρονη σούπερ-σταρ άνοιξε την καρδιά της σε σχέση με τη μητρότητα και τα σχέδιά της για να μεγαλώσει η οικογένειά της στο μέλλον. Σύμφωνα με τα όσα είπε θέλει οπωσδήποτε να κάνει ένα δεύτερο παιδί αλλά δεν ξέρει ποια χρονική στιγμή αυτό θα συμβεί.

«Όταν ήμουν μικρότερη υπήρχαν στιγμές που έλεγα “δεν πρόκειται ποτέ να κάνω παιδιά” και στιγμές που έλεγα ότι θα κάνω τέσσερα παιδιά. Και τώρα σίγουρα θέλω άλλο ένα παιδί αλλά δεν ξέρω πότε», αναφέρει σχετικά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, προτεραιότητα της ίδιας και του συζύγου της, του γνωστού ράπερ Τζέι – Ζι, που αποτελούν ένα από τα ισχυρότερα ζευγάρια του χώρου της διεθνούς σόου-μπιζ, είναι η κόρη τους να μεγαλώσει σε ένα, όσο περισσότερο δυνατόν, φυσιολογικό περιβάλλον. «Το θεωρώ πολύ σημαντικό για την κόρη μου να είναι ικανή να μάθει τη ζωή…», λέει.

Μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μπιγιονσέ νιώθει πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την εξωτερική της εμφάνιση. «Αισθάνομαι πολύ περισσότερο γυναίκα. Πολύ θηλυκή, πολύ αισθησιακή. Και καμία ντροπή».

Η ίδια επιμένει ότι τώρα πια αισθάνεται ενήλικας. «Έχω μεγαλώσει. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Μπορώ να πω ό,τι θέλω. Μπορώ να αποσυρθώ αν θέλω. Γι’ αυτό έχω δουλέψει σκληρά». Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φωτογραφία του εξωφύλλου του γνωστού περιοδικού συνοδεύει ο τίτλος: «Βασίλισσα Β. Η Μπιγιονσέ κυβερνά τον κόσμο»…

Αφιερώματα
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk