Ήταν ένα από τα πλέον αναμενόμενα μουσικά γεγονότα της χρονιάς αναφέρει η Huffington Post σχετικά με την συναυλία του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πριν το Super Bowl (τελικός του αμερικανικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος) για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο λόγος για την πρώτη μουσική εμφάνιση μετά από 5 χρόνια απουσίας του 32χρονου σταρ: ένα κοντσέρτο διάρκειας μιας ώρας που πραγματοποιήθηκε συνοδεία 10μελούς μπάντας και με guest stars τους ράπερ Τίμπαλαντ και Τζέι – Ζι ο οποίος συμμετέχει στο σιγκλ «Suit and Tie» με το οποίο ο Τίμπερλεϊκ κάνει παράλληλα το δισκογραφικό του comeback.

Ως γνωστόν, ο Τίμπερλεϊκ είχε αρκετά χρόνια να ασχοληθεί με τη μουσική διότι αποφάσισε να επικεντρωθεί στην καριέρα του ως ηθοποιός. Στο πλαίσιο αυτής συμμετείχε στην ταινία «The Social Network» που έφτασε μέχρι τα Όσκαρ. «Όταν, όμως, ο Τίμπερλεϊκ ανέβηκε στη σκηνή το (περασμένο) Σάββατο προκειμένου να κάνει την εμφάνισή του στο πλαίσιο του Super Bowl ήταν σαν να μην είχε φύγει ποτέ», ανέφερε η The Huffington Post. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας του ερμήνευσε μερικά από τα πιο αγαπημένα κομμάτια της μουσικής του πορείας όπως τα «Senorita», «Summer Love», «My Love» και «Cry Me A River», το οποίο έγραψε για την πρώην του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, την οποία, μάλιστα στόλισε όχι με πολύ κολακευτικά λόγια πριν το πει. «Μερικές φορές στη ζωή νομίζεις ότι βρήκες τη μια (και μοναδική γυναίκα). Αλλά μια μέρα συνειδητοποιείς ότι είναι σκύλα», ανέφερε σύμφωνα με το HollywoodLife.com.

Ανάμεσα στο κοινό που απήλαυσε το comeback του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο οποίος, σημειωτέον, παντρεύτηκε πρόσφατα την 31χρονη ηθοποιό και πρώην μοντέλο Τζέσικα Μπίελ, ήταν το πρώην Σκαθάρι, Πολ Μακάρτνεϊ, η λατίνα σεξοβόμβα Σοφία Βεργκάρα, ο μουσικός Πολ Λέτζεντ και άλλοι.

Ο Τίμπερλεϊκ θα τραγουδήσει και πάλι και μάλιστα ενώπιον μεγαλύτερου κοινού στην τελετή των Γκράμι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Κι όσο για το τρίτο άλμπουμ του, «The 20/20 Experience» θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.