Είναι γεγονός. Τα φωτογραφικά συνεργεία της Voque εισέβαλαν στον Λευκό Οίκο. Η Huffington Post επιβεβαιώνει χθες, Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, ότι συνεργάτες του περιοδικού έκαναν «αναγνωριστική» επίσκεψη στο χώρο, ενώ σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτογράφηση θα φέρει τη σφραγίδα της γνωστής φωτογράφου, Άνι Λίμποβιτς, και θα φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του τεύχους Μαρτίου της Voque.

Το πιο πιθανό είναι η φωτογράφηση να μην έχει να κάνει μόνο με εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και να συμπεριλαμβάνει κάποια πρόσωπα με πιθανότερο απ’ αυτά τη Μισέλ Ομπάμα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του ειδησεογραφικού site.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου. Το παρελθόν, ωστόσο, αποδεικνύει ότι ο Μπάρακ και η Μισέλ Ομπάμα δεν είναι αντίθετοι στο να φωτογραφηθούν σε περιοδικό μόδας. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ πόζαρε για το τεύχος του Μαρτίου του 2009 του ίδιου περιοδικού, ενώ η οικογένεια Ομπάμα έχει σταθεί απέναντι από το φακό της Άνι Λίμποβιτς για το επίσημο πορτρέτο της οικογένειας το 2009.

Η συγκεκριμένη φωτογράφηση θα είναι οικογενειακή; Θα αφορά το προεδρικό ζεύγος ή μόνο τη Μισέλ Ομπάμα που, ως γνωστόν, έχει καθιερώσει το δικό της στιλ και αποτελεί ένα από τα πρότυπα μόδας του πλανήτη; Υπομονή για νεώτερα…