Μετά τις ΜΚΟ κόβουν τα λεφτά σε Οργανισμούς του Δημοσίου

Μετά την περικοπή της χρηματοδότησης των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) από τον προυπολογισμό, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατ΄εντολήν του πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, προετοιμάζει περικοπές έως και τον μηδενισμό των επιχορηγήσεων προς τους οργανισμούς του δημοσίου που θα κλείσουν.

Μετά την περικοπή της χρηματοδότησης των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) από τον προυπολογισμό, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, κατ΄εντολήν του πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, προετοιμάζει περικοπές έως και τον μηδενισμό των επιχορηγήσεων προς τους οργανισμούς του δημοσίου που ελέγχονται.

Εν όψει της κατάρτισης του Σχεδίου Προϋπολογισμού του 2013, ο κ. Σταϊκούρας, απέστειλε στους υπουργούς τις δύο επισυναπτόμενες επιστολές.

Στόχος η εξάντληση των περιθωρίων περιστολής και ο διαχρονικός εξορθολογισμός της δημόσιας δαπάνης που αφορά τη χρηματοδότηση Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, άλλων Συλλογικών φορέων καθώς και την καταβολή επιχορηγήσεων, εισφορών συνδρομών σε διεθνείς οργανισμούς και άλλες οντότητες του εξωτερικού.

Η βούληση της κυβέρνησης για προώθηση της δημοσιονομικής εξυγίανσης, προσαρμογής και πειθαρχίας είναι ισχυρή και η εφαρμογή της αταλάντευτη.


Εκτέλεση Κρατικού Προϋπολογισμού – Μηνιαίο Δελτίο

Επιστολή Χ. Σταϊκούρα για Οργανισμούς

Επιστολή Χ. Σταϊκούρα για τις ΜΚΟ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk