«Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα» και προεκλογικά και μετεκλογικά είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στις δηλώσεις του μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους του που στήριξαν το κόμμα μέσα σε ένα κλίμα πόλωσης και παρά τη «λάσπη» που δέχθηκε το κόμμα.

«Οι υπογραφές του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου αφορούν τους ίδιους και όχι το λαό» επανέλαβε ο κ. Καμμένος, προσθέτοντας ότι «η μόνη υπογραφή που δεσμεύει το κόμμα του, είναι αυτό που είπε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ότι «ο θεός υπέγραψε την ελευθερία της Ελλάδος και δεν παίρνει πίσω την υπογραφή του».

Όλη η δήλωση Π.Καμμένου

«Ελληνίδες και Έλληνες , θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες , τις ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι οποίοι σε όλη την επικράτεια, από το Καστελόριζο ως τους Οθωνούς, από την Ορεστιάδα μέχρι τη Γαύδο, μας στήριξαν παρόλο το πόλεμο, τη λάσπη , τον αγώνα που δώσανε οι άλλοι με νύχια και με δόντια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προκειμένου να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτά που είπαμε, ισχύουν και μετά τις εκλογές. Ό,τι λέμε ισχύει για πάντα. Οι υπογραφές του κ. Παπανδρέου και του κ. Σαμαρά αφορούν τους ίδιους και όχι τον ελληνικό λαό.

Η μόνη υπογραφή η οποία μας δεσμεύει είναι αυτή την οποία περιέγραψε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης λέγοντας ότι «ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για την ελευθερία της Ελλάδος και το λόγο τον κρατά».

Ο Θεός μαζί μας ».