Φ. Κουβέλης: «Ηττα της πολιτικής μία κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων»

«Κυβέρνηση τεχνοκρατών θα είναι ήττα της πολιτικής» δήλωσε μετά το πέρας της σύσκεψης στο προεδρικό μέγαρο ο κ. Κουβέλης. «Είχαμε προτείνει οικουμενική αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχτηκε» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επικρίνοντας τη στάση της Κουμουνδούρου. «Χθες διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν δυνατόν να γίνει. Ο κ. Παπούλιας μας κάλεσε εκ νέου σήμερα και πρότεινε να εξεταστεί το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης εκ προσωπικοτήτων».

«Κυβέρνηση τεχνοκρατών θα είναι ήττα της πολιτικής» δήλωσε μετά το πέρας της σύσκεψης στο προεδρικό μέγαρο ο κ. Κουβέλης. «Είχαμε προτείνει οικουμενική αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δέχτηκε» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επικρίνοντας τη στάση της Κουμουνδούρου. «Χθες (την Κυριακή) διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν δυνατόν να γίνει. Ο κ. Παπούλιας μας κάλεσε εκ νέου σήμερα και πρότεινε να εξεταστεί το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης εκ προσωπικοτήτων».

Ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι μία κυβέρνηση τεχνοκρατών θα είναι ήττα της πολιτικής και εξέφρασε την αντίθεσή του. Προσέθεσε όμως ότι αν είναι να γίνει μία τέτοια κυβέρνηση θα πρέπει και πάλι να έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επιμένω στην πρόταση δημιουργίας οικουμενικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων» είπε ο κ. Κουβέλης, μετά την νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών προσθέτοντας ότι αυτήν την άποψη θα στηρίξει και στην αυριανή σύσκεψη η οποία θα γίνει στις 14.00.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk