Η LAMDA Hellix, βραβευμένη το 2011 με το Best European Data Center Facilities Management Award, το 2010 με το Best European Green Initiative Award και ως Best Regional Data Center Operator 2009 στην Ευρώπη, αποτελεί την πρώτη, πιo επιτυχημένη και ταυτόχρονα μόνη πιστοποιημένη στην Ελλάδα, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008, εταιρεία παροχής υπηρεσιών Data Center Infrastructure Outsourcing & Integration, για τη στέγαση και λειτουργία main ή disaster recovery centers και κόμβων τηλεπικοινωνιών μεγάλων δημόσιων, ιδιωτικών οργανισμών και εταιρειών παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Η εταιρεία, προκειμένου να επιβραβεύσει τις προσπάθειες του προσωπικού της, ακολουθεί πολιτική χορήγησης / καταβολής εκτάκτων / ειδικών παροχών με διάφορες μορφές. Επίσης, ανάλογα με τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος σε συνεργασία με τους Διευθυντές των τμημάτων μπορούν στο τέλος του έτους να προτείνουν την εφάπαξ καταβολή εκτάκτων χρηματικών ποσών σε όλο ή σε μέρος του προσωπικού.
Η LAMDA Hellix προσφέρει στους εργαζομένους πολυάριθμες παροχές. Κάποιες από αυτές είναι: έξτρα χρηματικά ποσά για δώρο γάμου ή γέννησης παιδιού, δωρεάν ετήσιο τσεκάπ μέσα από το πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής ασφάλειας, επιπλέον γονική άδεια όταν τη χρειάζονται, επιπλέον μέρες άδειας μετ’ αποδοχών, κινητό τηλέφωνο για όλους, e-pass για την Αττική Οδό κ.ά.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ