Η Λίντσεϊ Λόχαν είναι πλέον ελεύθερη σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η δικαστής Στέφανι Σόντερ που χειρίζεται την υπόθεσή της, ανέφερε ότι έληξε η αστυνομική επιτήρηση που είχε υποβληθεί στην 25χρονη σταρ το 2007 έπειτα από την σύλληψή της υπό την επήρεια ουσιών.

Σύμφωνα με το Press Association η Λίντσεϊ ευχαρίστησε την δικαστή για την υπομονή της, την αγκάλιασε και με μια βαθιά ανάσα ανακούφισης έφυγε από την αίθουσα δικαστηρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ εξακολουθεί να είναι σε άτυπη επιτήρηση για δύο χρόνια ακόμη, καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία κλοπής ενός κολιέ αξίας $2.500 από κοσμηματοπωλείο της Βιέννης το 2011.

Ωστόσο φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό η Λίντσεϊ Λόχαν μοιάζει να επιστρέφει δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Μετά την πρόσφατη εμφάνισή της στο «Saturday Night Live» και μια guest εμφάνιση που έχει προγραμματιστεί σε επόμενο επεισόδιο της πετυχημένης τηλεοπτικής σειρά Glee, η νεαρή σταρ θα ξεκινήσει σύντομα τα γυρίσματα για την ταινία που αφορά στη ζωή της Ελίζαμπεθ Τέιλορ για το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime.