Θέλοντας να γιορτάσει τα 30 της χρόνια, η αμερικάνικη εταιρεία Guess επιστράτευσε ένα από τα πιο εικονικά πρόσωπα της, αυτό του αειθαλούς σούπερ μοντέλου Claudia Schiffer. Η καλλονή από τη Γερμανία έχει σημαδέψει τη χρυσή εποχή της πασαρέλας και παρά τα 41 της χρόνια, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι παραμένει ένα δυνατό χαρτί στο χώρο της μόδας.

Μετά από 20 χρόνια, λοιπόν, η Schiffer πρωταγωνιστεί και πάλι σε αυτή την επετειακή καμπάνια της Guess, για την οποία η φωτογράφος Ellen Von Unwerth δημιούργησε ένα νοσταλγικό ασπρόμαυρο περιβάλλον που θυμίζει ξεκάθαρα τη δεκαετία του ’90, την εποχή δηλαδή που η ξανθιά γερμανίδα ξεκινούσε την καριέρα της.

Η κολεξιόν περιλαμβάνει 15 κομμάτια, με ένα από αυτά να αποτελεί φυσικά και το λουλουδάτο τζην που φοράει η Schiffer στις φωτογραφίες. Τα φουσκωμένα ξανθά μαλλιά της και το μακιγιάζ των τονισμένων με eyeliner ματιών, θυμίζουν απόλυτα την Brigitte Bardot. Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό της εταιρείας να μετατρέπει τις γυναίκες που πρωταγωνιστούν στις διαφημίσεις της σε pin up είδωλα.

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες από την καμπάνια παρακάτω.