Μετά την σέξι φωτογράφησή της σε ανδρικό περιοδικό που προκάλεσε ποικίλα σχόλια, η Στέισι Κέιμπλερ γίνεται για μια ακόμη φορά αντικείμενο συζήτησης καθώς φημολογείται ότι θα είναι η φετινή παρουσιάστρια του αμερικάνικου σόου «The X Factor».

Η πρώην αθλήτρια της πάλης και νυν σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ φέρεται να είναι μια από τις βασικές υποψήφιες για τον ρόλο της οικοδέσποινας στο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου ανάδειξης νέων ταλέντων στη μουσική.

Ο μεγιστάνας της μουσικής βιομηχανίας Σίμον Κάουελ, αναζητά την νέα dream team για την παραγωγή του έπειτα από την απομάκρυνση του μέχρι πρότινος παρουσιαστή Στιβ Τζόουνς, αλλά και των Νικόλ Σέρζινγκερ και Πάουλα Αμπντούλ που ήταν μέλη της κριτικής επιτροπής.

Στο μεταξύ η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι μία ακόμη από τις σταρ που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου αναμένεται να κάτσει στην καρέκλα του κριτή εφόσον ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις που αφορούν στα οικονομικά. Φημολογείται ότι η παραγωγή πρότεινε στην τραγουδίστρια τον μισθό των $10 εκατομμυρίων ενώ η ίδια ζητάει τα διπλά για να πει το «ναι».