• Αναζήτηση
 • Ο Ζαν-Πωλ Γκοτιέ συνεργάζεται με την Diet Coke

  Ο εκκεντρικός γάλλος δημιουργός Ζαν-Πωλ Γκοτιέ είναι πλέον ο καλλιτεχνικός διευθυντής του αναψυκτικού για την Ευρώπη και πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από μικρά spots παρέα με μαριονέτες.  Τα βίντεο τρία και οι ρόλοι διαφορετικοί στο καθένα, λανσάροντας με χιούμορ τη νέα αυτή συνεργασία. 

  Δείτε τον στο ρόλο του ιδιωτικού ντετέκτιβ

  Του ψυχαναλυτή

  Και του δημοσιογράφου

  Εκτός από αυτά, όμως, o Γκοτιέ θα συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία μπουκαλιών –το έχει ξανακάνει εξάλλου με την εταιρεία Piper-Heidsieck «ντύνοντας» ένα vintage μπουκάλι σαμπάνιας με lurex, δίχτυ και κρύσταλλα Swarovski-, στο διαδικτυακό περιεχόμενο αλλά και σε retail concepts για το 2012.

   «Το brand μου ζήτησε να εξερευνήσω τη fun πλευρά του για το σχεδιασμό του μπουκαλιού. Θέλω να δείξω στον κόσμο σχέδια που αγαπώ. Τα μπουκάλια έχουν το σχήμα γυναικείου κορμιού οπότε ήταν πολύ διασκεδαστικό να τα «ντυσω»! Το motif της Diet Coke eίναι τόσο όμορφο που σχεδίασα γύρω από αυτό. Το τελευταίο που έκανα ήταν να βάλω το Logo μου στο μπουκάλι, σαν να έβαζα μια εύθραυστη σφραγίδα, κάνοντας το κάτι ιδιαίτερο που θα ήθελε ο καθένας να αγγίξει!», δήλωσε ο Gaultier.  

  Τα πρώτα του limited-edition σχέδια θα λανσαριστούν στην Ευρώπη τον επόμενο μήνα.

  Καλή μας διασκέδαση!

  Δείτε επίσης
  Αφιερώματα