Ο 24χρονος σύντροφος της 42χρονης Λατίνας σταρ πήρε… προαγωγή.

Ο νεαρός Κάσπερ Σμαρτ που μέχρι πρότινος ήταν μέλος της χορευτικής ομάδας της Τζένιφερ Λόπεζ, τώρα κάνει το μεγάλο βήμα πίσω από την κάμερα και καθοδηγεί σκηνοθετικά την λαμπερή σταρ στο video clip του νέου της τραγουδιού «Follow the leader».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την πρόσφατα διαζευγμένη Τζένιφερ Λόπεζ και τον νέο της σύντροφο στα γυρίσματα του εν λόγω κλιπ στο Ακαπούλκο του Μεξικό.

Όπως πάντα εντυπωσιακή και σέξι, φορώντας άλλοτε ένα εφαρμοστό δερμάτινο κολάν και άλλοτε ένα λευκό παντελόνι συνδυασμένο με ένα τοπ με παγέτες, σύνολα που αναδείκνυαν τα κάλλη της, η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη ενώ δεν ήταν λιγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε τρυφερά τετ α τετ με τον αγαπημένο της… σκηνοθέτη.

Και όλα αυτά λίγες ώρες μετά την ανάρτηση ενός σχολίου του καλού φίλου της τραγουδίστριας Ρομπέρτο Καβάλι στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, που πυροδότησε τις φήμες που θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ να ντύνεται νυφούλα σύντομα και μάλιστα για τέταρτη φορά.

«Σήμερα μου τηλεφώνησε η Τζένιφερ Λόπεζ. Μου ζήτησε να δημιουργήσω ένα ιδιαίτερο φόρεμα… Για τον επόμενο γάμο της! Τι χρώμα… προτείνετε; Εγώ νομίζω… κόκκινο σαν την φωτιά!!!» έγραψε ο Ιταλός σχεδιαστής και όπως ήταν αναμενόμενο ο σκανδαλοθηρικός τύπος πήρε φωτιά.