Ήταν το 2007 όταν ο σχεδιαστής Ρομπέρτο Καβάλι είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της καλής του φίλης Τζένιφερ Λόπεζ λέγοντας σε ένα ρεπόρτερ: «Ζήτησε κάτι ιδιαίτερο γιατί περιμένει μωρό».

Πέντε χρόνια αργότερα ο Ιταλός μόδιστρος φαίνεται πως αποκαλύπτει ένα ακόμη καλά κρυμμένο μυστικό της Λατίνας σταρ.

«Σήμερα μου τηλεφώνησε η Τζένιφερ Λόπεζ. Μου ζήτησε να δημιουργήσω ένα ιδιαίτερο φόρεμα… Για τον επόμενο γάμο της! Τι χρώμα… προτείνετε; Εγώ νομίζω… κόκκινο σαν την φωτιά!!!» έγραψε ο Ρομπέρτο Καβάλι με το πληθωρικό στιλ που τον χαρακτηρίζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

H εν λόγω ανάρτηση όπως ήταν φυσικό πυροδότησε τις φήμες των τελευταίων ημερών που θέλουν την 42χρονη τραγουδίστρια να σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου με τον κατά πολύ νεότερο σύντροφό της Κάσπερ Σμαρτ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η σέξι τραγουδίστρια είναι αυτή που έκανε την πρόταση στον 24χρονο χορευτή με τον οποίο διατηρεί σχέση από το περασμένο καλοκαίρι -λίγο μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της-, ενώ πολλοί θεωρούν ότι το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει την παραλία στην Χαβάη όπου θα τελεστεί το μυστήριο.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει ήδη κάνει τρεις γάμους, ενώ αυτό τον καιρό είναι σε εξέλιξη το διαζύγιό της από τον τελευταίο της σύζυγο Μαρκ Άντονι, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.