Την πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο της μητέρας της Γουίτνεϊ Χιούστον, έδωσε η Μπόμπι Κριστίνα στην Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θέλει να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της.

«Πρέπει να συνεχίσω τον θρύλο της μητέρας μου. Θα ασχοληθώ με το τραγούδι, την υποκριτική, τον χορό» ανέφερε η Μπόμπι Κριστίνα -το μοναδικό παιδί της λαμπερής σταρ και του πρώην συζύγου της Μπόμπι Μπράουν-, τονίζοντας ότι «η πίεση μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά η μητέρα μου με έχει προετοιμάσει γι’ αυτό».

Επίσης, η 19χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον -και μοναδική κληρονόμος της περιουσίας της- ανέφερε ότι ακόμη νιώθει την παρουσία της διάσημης μητέρας της στο σπίτι όπου έμεναν στην Ατλάντα. «Τα φώτα αναβοσβήνουν και πιάνω τον εαυτό μου να ψιθυρίζει «Μαμά τι κάνεις;» Ακόμη γελάω μαζί της… Ακόμη μπορώ και της μιλάω…»

Ωστόσο παραδέχτηκε πως όσο δύσκολο κι αν είναι αρχίζει σιγά-σιγά να συμφιλιώνεται με την ιδέα ότι η μητέρα της έφυγε και ότι δεν πρόκειται να την ξαναδεί, ενώ αναφερόμενη στις φήμες που ακολούθησαν τον θάνατό της δήλωσε: «Δεν είναι η μαμά μου αυτή που περιγράφουν».

Τέλος ανέφερε ότι για εκείνη η Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν μητέρα και φίλη. «Την έβλεπα πάντα ως μαμά. Η πρώτη φορά που την είδα σαν παγκόσμιο είδωλο ήταν όταν την ακολούθησα σε μια από τις περιοδείες της. Και στην κηδεία… Εκεί συνειδητοποίησα ότι ο θάνατός της είχε αντίκτυπο όχι μόνο σε μερικά άτομα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο».