Η εμφάνιση της Νάταλι Πόρτμαν, στην πρόσφατη απονομή των βραβείων Όσκαρ απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους ανθρώπους του χώρου της μόδας, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την χαρακτήρισαν ως μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Η vintage στράπλες τουαλέτα υψηλής ραπτικής του οίκου Dior που φόρεσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, πωλήθηκε αυτή την εβδομάδα έναντι του ποσού-ρεκόρ των $50.000 σε έναν Άγγλο ιδιώτη συλλέκτη, στο Λονδίνο.

Η Νάταλι Πόρτμαν -για την ακρίβεια ο στιλίστας της- βρήκε το εν λόγω φόρεμα στο 1stdibs.com και το δανείστηκε από την εταιρεία που τους αντιπροσωπεύει στην Νέα Υόρκη, την RARE Vintage.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η ηθοποιός -η οποία είναι και πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος Miss Dior Cherie- επρόκειτο να φορέσει ένα άλλο φόρεμα, αλλά όταν πρόβαρε την πουά κόκκινη δημιουργία που σχεδιάστηκε από τον ίδιο τον Κριστιάν Ντιόρ το 1954, της ταίριαξε ιδανικά και θεώρησε ότι ήταν το «τυχερό της» να την φορέσει, ενώ την συνδύασε με ένα μαύρο clutch Charlotte Olympia και ένα διαμαντένιο περιδέραιοHarry Winston.