Οι κορυφαίες κωμικοί Ρόουζ Μπερν (Bridesmaids) και Άννα Φάρις (The Dictator) είναι τα νέα μέλη στο καστ της ρομαντικής κωμωδίας «I Give It A Year» σύμφωνα με το Variety. Στο νέο πρότζεκτ συμμετέχουν επίσης οι Ραφ Σπαλ και Σάιμον Μπέικερ.

Την ταινία που παρακολουθεί τη ζωή ενός αταίριαστου ζευγαριού τον πρώτο χρόνο του γάμου του γράφει και σκηνοθετεί ο Νταν Μέιζερ, -ο οποίος συνεργάστηκε στο σενάριο των ταινιών «Bruno» και «Borat»-, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη στο Λονδίνο.

Η Ρόουζ Μπερν και ο Ραφ Σπαλ (Prometheus) θα είναι οι πρωταγωνιστές, καθώς θα υποδυθούν το ζευγάρι, ενώ η Άννα Φάρις και ο Σάιμον Μπέικερ (Margin Call) θα αναλάβουν τους β’ ρόλους.

Να σημειώσουμε ότι η Αυσταρλή Ρόουζ Μπερν συμμετείχε σε τρεις μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες της περσινής χρονιάς -«Bridesmaids», «X-Men: First Class» και «Insidious»-, ενώ σύντομα θα την δούμε πλάι στον Μπράντλεϊ Κούπερ στη δραματική ταινία «The Place Beyond the Pines».

Όσο για την Άννα Φάρις, η οποία το 2011 συμμετείχε στις κωμωδίες «Take Me Home Tonight» και «What’s Your Number?» -στην τελευταία ήταν και παραγωγός- φέτος συμπρωταγωνιστεί με τον Σάσα Μπάρον Κοεν στο «The Dictator» καθώς και στην κομεντί «Movie 43».