(Οι υπηρέτριες)


Πρωταγωνιστούν: Εμμα Στόουν, Βαϊόλα Ντειβις, Οκταβια Σπενσερ
Σκηνοθεσία: Τέιτ Τέιλορ
Διάρκεια: 140 λεπτά
Κατηγορία: Κοινωνική

Η υπόθεση
Γεννήθηκαν σκλάβες. Μεγάλωσαν μέσα στον τρόμο και στη φτώχεια. Δεν μπόρεσαν ποτέ να εκφράσουν την γνώμη τους. Δεν τους επιτρεπόταν να έχουν καν γνώμη. Γιατί το χρώμα τους ήταν μαύρο.

Αυτές είναι οι ηρωίδες του μπεστ σέλερ «The help» που έκανε πάταγο στις ΗΠΑ, μεταφέρθηκε στο σινεμά και χάρισε στις πρωταγωνίστριές του αρκετές υποψηφιότητες και πολλά βραβεία μεταξύ των οποίων και το Όσκαρ Β γυναικείου ρόλου στην εκπληκτική Οκτάβια Σπένσερ.

Το στόρι της ταινίας ξεκινά όταν η 22χρονη Σκίτερ επιστρέφει από το κολέγιο, αποφασισμένη να γίνει συγγραφέας, παρά τις αντιδράσεις της μητέρας της, που προτιμά να τη δει παντρεμένη.

Σύντομα θα πάρει μια απόφαση, που θα αναστατώσει όχι μόνο τις ζωές των δικών της ανθρώπων, αλλά και ολόκληρη την κωμόπολη Τζάκσον: να πάρει συνεντεύξεις από τις έγχρωμες γυναίκες που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη φροντίδα εύπορων οικογενειών της περιοχής.

Η πρώτη που ανοίγει την καρδιά της είναι η Έιμπελιν, η υπηρέτρια της καλύτερης φίλης της Σκίτερ, κάτι, που όμως αρχικά θα προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της κλειστής τους κοινότητας…

Δείτε το τρέιλερ